Wpis z mikrobloga

Pytaneczko. Kogo wybrać Ronaldo 98 CR7 za gotówkę czy Ronaldo 96 R9 z sbc. Mam duży dylemat i nie wiem co wybrać. Ronaldo CR7 złotym już grałem i był super więc 98 będzie jeszcze lepsza, a tym drugim nie grałem. Przy robieniu sbc liczę na dobre trafy więc może będzie troche taniej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i mam pare kart niewymiennych do przepalenia.
#fut
  • 14
@lordseba0507: jesli zamierzasz nim grac do konca to lepiej zrobic sbc bo przy tylu paczkach na pewno sie cos zwroci tymbardziej ze z tych paczek za 100k totsy leca z co trzeciej paczki... xD ale to lepiej zaczac po nagrodach albo w piatek jak wyjda totsy pl bo ceny moga jebnac w dol to i sbc wyjdzie kilkaset tysiecy mniej podejrzewam
Dokładnie taki mam plan działania. Czekam do piątku zobaczę co się wydarzy z ceniami na rynku,będa też lepsze Totsy do trafienia. Obecne są do dupy i nie wpłyneły na obniżenie cen a nawet ceny chyba trochę wzrosły.
@lordseba0507: Kupuj Cr7 tylko poczekaj jeszcze na totsy chociaż te pierwsze z BPL. Lepsza wymienna karta niż R9 niewymienny choć to jedna z najlepszych kart w grze tak coinsy zamrozisz a z paczek wiadomo jak to jest mała szansa że coś poleci ale jak chcesz to próbuj są totsy to może Ci się pofarci. Ja bym kupił Cr7 .

Mnie brakuję trochę ponad 1kk do ukończenia Eusebio muszę teraz inwestycję zrobić
Wczoraj zrobilem jednak to SBC o Ronaldo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Koszt to ok. 3 mln (paczki zostawione na weekendowy event). Zagrałem 7 meczy w diwizji 1 i bilans Ronaldo wynosi na chwilę obecną 10 goli. Ma niesamowite #!$%@?.. i jest silny, obrońcy łatwo go nie przestawiają. Trochę brakuje mi jego wejść przy rzutach rożnych chowa się w głębi pola karnego. Dlatego dokupię jeszcze CR7 ( ͡°