Aktywne Wpisy
dondon +123
Marciniak #!$%@?ł po całości. Spalony był wątpliwy, nie powinien przerwać tylko dać dograć i ewentualnie sprawdzić.
#mecz
#mecz
McBreed +35
zajebisty początek przygody z legią cudzoziemska, #!$%@? mnie z lotniska, bo zamykają o 23.
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Myślałem, że w końcu nastał ten dzień i jestem w stanie się na tyle obrócić w muzyce, żeby złożyć porządną składankę jazzową. Ale szybko zeszło na mniej jazzowe aranżacje, te bardziej klasyczne lub te bardziej elektroniczne.
Ten utwór w zasadzie nie wiem jak sklasyfikować. Może nu jazz? Tak czy owak, to jeden z tych utworów gdzie bardzo szybko pojawia się charakterystyczna część, która od razu przypada do gustu i przewija się aż do końca utworu.
Nie żeby to była jedyna miła rzecz z wrażeń, które są tu zaoferowane w ciągu niecałych ośmiu minut.
To jest tag #100starred, w którym zostało mi 91 utworów, o których chcę wspomnieć. Jeśli Cię zainteresowałem, zapraszam do zaobserwowania.
#jazz #nujazz