Wpis z mikrobloga

Mirki,

myślę nad zakupem PS4 PRO więc mam trzy pytania:
1) opłaca się używkę czy raczej nie ma sensu i lepiej nówkę? Jeśli używka to w jakiej cenie?
2) czy są jakieś konkretne rewizje/serie które warto wybrać?
3) czy rzeczywiście lepiej szukać ps4 pro, czy może odpuścić i kupić zwykłe ps4?

#ps4 #ps4pro #playstation #konsole
  • 19
  • Odpowiedz
@Mr_kolek: mam ją jakieś 10 dni. Grałem w days gone, uncharted 4 i god of war. Przy days gone trafiały się dropy FPS xD. Mam tv full hd, ale planuje kupno 4k w ciągu kilku miesięcy, więc dlatego wybrałem PRO. To był główny czynnik. Używki nie chciałem, bo po odliczeniu days gone konsola wyszla jakies 1500-1550zł, a używki chodza za 1200. Wolałem dopłacić i mieć nówkę
  • Odpowiedz
@Mr_kolek: czego? Tego samego xD. Brac tylko najnowsze modele (do sprawdzenia na wikipedii numerki). Halas to najwiekszy problem PS4/PS4Pro choc z tymi nowszymi wlasnie najlatwiej trafic na cichszy model.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Mr_kolek: nie chodzi tylko o grafikę. Ps4 pro trzyma więcej FPSow niż zwykla. Wiele gier pozwala wybrać, czy chcesz grać z lepsza grafika czy więcej fps jak masz ps4 pro. Ja mam pro i polecam brać pro. Dużo szybsze loadingi otoczenia niż zwykla. Tu nie chodzi tylko o grafikę, ale o płynność, która jest znacznie wyższa na PRO
  • Odpowiedz