@wkt100: no na naklejonej etykiecie po polsku jest podany kraj pochodzenia Paragwaj a kraj produkcji Polska więc trochę dziwne ale to pierwsza yerba która była w zestawie z matero ( już się nie mogę doczekać tego "mema" początkujący a dośwadczony, będę pił z matero o jestem typem gadżeciarza i lubię mieć takie rzeczy)
@wkt100 To jest paragwajka tylko że nie suszona dymem. Mimo wszystko czuć w niej ducha Paragwaju.
@Kajok33 El Pajaro jest na pewno jedną z lepszych marek na polskim rynku i na dodatek można ją jeszcze dostać w dobrej cenie. Jest to też jedna z najtańszych yerb organicznych, raczej bazuje na naturalnych składnikach no i w smaku jest genialna. Dla szukających pobudzenia Despalada jest w topce pod względem mocy. No i Fresca jest
@Szanowny_Wykopek: wybrałem ten zestaw dlatego bo w opisie było, że jest bardzo klasyczna a mi na tym zależało. Pierwszego dnia popełniłem błąd i siorbalem do 23 i zasnąłem dopiero koło 5 rano :) Dzięki za opinie. Polecasz jeszcze jakieś yerby jak najbardziej klasyczne? No chyba, że jest jakaś nie klasyczna która jest dobra.
@Kajok33 El Pajaro klasyczną patagwajką nie jest. Z klasyków godnych polecenia: -Argentyna: Cruz dr Malta, Amanda, Kraus, Pipore, Rosamonte -Paragwaj: Pajarito, Kurupi, Colon, La Rubia -Urugwaj: Canarias (może być problem z piciem bez dobrej bombilli) Opinie, recenzje znajdziesz wszędzie.
Komentarz usunięty przez autora
@Kajok33 El Pajaro jest na pewno jedną z lepszych marek na polskim rynku i na dodatek można ją jeszcze dostać w dobrej cenie. Jest to też jedna z najtańszych yerb organicznych, raczej bazuje na naturalnych składnikach no i w smaku jest genialna.
Dla szukających pobudzenia Despalada jest w topce pod względem mocy. No i Fresca jest
Dzięki za opinie.
Polecasz jeszcze jakieś yerby jak najbardziej klasyczne? No chyba, że jest jakaś nie klasyczna która jest dobra.
Z klasyków godnych polecenia:
-Argentyna: Cruz dr Malta, Amanda, Kraus, Pipore, Rosamonte
-Paragwaj: Pajarito, Kurupi, Colon, La Rubia
-Urugwaj: Canarias (może być problem z piciem bez dobrej bombilli)
Opinie, recenzje znajdziesz wszędzie.