Wpis z mikrobloga

- Gruby dostał grilla na testy przed wyjazdem - no ciekawostka
- "już mówię do czego się #!$%@?ą" - oj piecze Cię Gruby, nadal pieką Cię komentarze na wykopie i te które musisz banować zaraz po publikacji filmu - to ten słynny dystans, Ty masz to wszystko w dupie ale jak przychodzi co do czego to o mało co się tam się nie rozpłakałeś przy tym mieszaniu
- chlanie pod plandeką
- też macie takie wrażenie, że oni z niego wszyscy cisną bekę, z tego jego komentowania a on jeszcze więcej się nakręca i myśli, że jest śmieszny, ja bym z takim nie wytrzymał, ludzie styrani po dniu przygód, jedzą a on kręci i dogaduje
- tarcia w grupie i przytyk do Grubego, że się #!$%@? i nic nie pomaga
- pod PAANDEKĄ zrobić - już nachlany i mu się mylą słowa
- robicie jeszcze jeden kociołek? pogięło Was? - "tak specjalnie do Ciebie" - ZŁOTO

#mocnyvlog #ponton
astri - - Gruby dostał grilla na testy przed wyjazdem - no ciekawostka
- "już mówię ...

źródło: comment_gzDm9F6QGPg7o70wlry0rVzwjlUva16x.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@astri: Skąd ta fala hejtu na grubego? Jestem ciekaw bo śledzę ten wątek od niedawna. To jakby darkside bo komentarze na YT to same pozytywy. Nie rozumiem czym szafa podpadł. Gość ma hajs, sobie zwiedza świat, nagrywa co chce, #!$%@? burgerki, drze morde i nototycznie daje dobre rady. Niech mnie ktoś oświeci bo jest nie tak.
  • Odpowiedz
@muciosgracjas: krytyka jest tu bo na YT usuwa każdy komentarz który go nie chwali. Za zwrócenie uwagi, że się pomylił najpierw zbesztają i zmieszają się z błotem jego „fani” a później on usunie ci kom... Koleś notoryczne kłamie widzów i opowiada totalne bzdury. Wypowiada się na tematy o których nie ma pojęcia. Kupuje tonę sprzętu do nagrywania a ostatecznie używa cały czas tej samej kamerki od 3 lat
  • Odpowiedz