Wpis z mikrobloga

Wyszedłem z przegrywu, ale nigdy już nie będę normalny.

@AnonimoweMirkoWyznania: Przecież ty z niczego nie wyszedłeś XD Dalej jesteś nietrzymającym bezrobotnym piwniczakiem tyle, że wypchałeś sobie głowę jakimiś głupotami o żabkach i próbujesz na siłę innych tym zainteresować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
po prostu tak wyszło, nie wiem czy to wina środowiska, naszych rodziców czy po prostu pecha. na szczęście teraz jesteśmy dorośli i sami możemy decydować o sobie. nie każdy miał w życiu super ekstra. nigdy nie nadgonisz osób z bogatych domów, których rodzice są albo po medycynie albo po prawie, organizują dziecku mnóstwo zajęć pozalekcyjnych i wysyłają na kolonie. możesz za to takie życie zapewnić swojemu dziecku:)
  • Odpowiedz
Przecież ty z niczego nie wyszedłeś XD Dalej jesteś nietrzymającym bezrobotnym piwniczakiem tyle, że wypchałeś sobie głowę jakimiś głupotami o żabkach i próbujesz na siłę innych tym zainteresować ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Eugeniusz_Zua: Przepiękny wpis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Tarpezz:
Masz 24 lvl więc nadal jesteś młody. Zacznij żyć teraz. Po pierwsze idź do jakiejkolwiek pracy. Możesz iść na cnc bo zapotrzebowanie na pracowników jest bardzo duże i biorą nawet gości bez żadnego doświadczenia ani pojęcia o temacie. Nie bój się tego bo na początku nikt nie będzie od Ciebie wymagał więcej niż wyciskanie zielonego guzika. Jeżeli będziesz się starał i wyrabiał norme a przy okazji ogarniesz już trochę temat
  • Odpowiedz
Wystarczy wiec urodzic sie wlasciwej plci, wszystko podane na tacy, bez zadnego wysilku.

@AnonimoweMirkoWyznania: Nikt mi nie dał pracy za ładne oczy, muszę angażować się w znajomości, żeby nie umarły, a do facetów to częściej ja zarywam niż oni do mnie. Skąd wy bierzecie te teorie? No chyba że jestem jakimś płatkiem śniegu xD Ale wątpię.
  • Odpowiedz