Aktywne Wpisy

zajsty +241
W 26 kolejce Harry Kane bez gola.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL26
Pobierz
123_ +174
źródło: us-bank-tower
Pobierz

@AnonimoweMirkoWyznania: Przecież ty z niczego nie wyszedłeś XD Dalej jesteś nietrzymającym bezrobotnym piwniczakiem tyle, że wypchałeś sobie głowę jakimiś głupotami o żabkach i próbujesz na siłę innych tym zainteresować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Eugeniusz_Zua: Przepiękny wpis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Masz 24 lvl więc nadal jesteś młody. Zacznij żyć teraz. Po pierwsze idź do jakiejkolwiek pracy. Możesz iść na cnc bo zapotrzebowanie na pracowników jest bardzo duże i biorą nawet gości bez żadnego doświadczenia ani pojęcia o temacie. Nie bój się tego bo na początku nikt nie będzie od Ciebie wymagał więcej niż wyciskanie zielonego guzika. Jeżeli będziesz się starał i wyrabiał norme a przy okazji ogarniesz już trochę temat
@NieMaSzans: Wystarczy urtodzić sie w odpowiedniej rodzinie
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@Eugeniusz_Zua
Dalej nikt nie napisał anonowi jak znaleźć znajomych w tym wieku
@AnonimoweMirkoWyznania: Nikt mi nie dał pracy za ładne oczy, muszę angażować się w znajomości, żeby nie umarły, a do facetów to częściej ja zarywam niż oni do mnie. Skąd wy bierzecie te teorie? No chyba że jestem jakimś płatkiem śniegu xD Ale wątpię.
źródło: comment_isWwMG0EngSdok6cDtOAhzOB23PzaXgi.jpg
PobierzChyba jak im mama z tata wybuduja XD