Aktywne Wpisy
RitmoXL +827
Koronanona +31
Cześć Mirasy
Minął właśnie rok odkad z dnia na dzień stałem się niepełnosprawny przez skutki uboczne fluorochinolonów. W życiu nie spodziewałem się że moje życie posypie się jak domek z kart i w wieku 29 lat będę się zastanawiał czy jest sens je kontynuować, wszystko przez jedną błędna diagnozę, receptę wypisana na jej podstawie i moja nieuwagę. Dzięki wsparciu najbliższych mi osób udało mi się przebrnąć najgorsze, wychodze powoli na prostą ale
Minął właśnie rok odkad z dnia na dzień stałem się niepełnosprawny przez skutki uboczne fluorochinolonów. W życiu nie spodziewałem się że moje życie posypie się jak domek z kart i w wieku 29 lat będę się zastanawiał czy jest sens je kontynuować, wszystko przez jedną błędna diagnozę, receptę wypisana na jej podstawie i moja nieuwagę. Dzięki wsparciu najbliższych mi osób udało mi się przebrnąć najgorsze, wychodze powoli na prostą ale
Pytam z ciekawości, sam mam podobną (może nie tak idealnie symetryczną) a w sumie nie wydaje mi się że laski na to szczególnie lecą. Łatwiej mi poderwać dziewczynę w normalnej sytuacji, a nawet spotkałem się ze stwierdzeniem że taki brzuch jest obleśny xd
#kiciochpyta
Podoba ci się?
a) niskim ilorazem inteligencji
b) kobieciarzami, którzy latają z kwiatka na kwiatek
c) mających ego większe od ich mięśni
do takich mężczyzn najczęściej lgną głupiutkie blondynki.
oczywiście generalizuję i nie mówię, że tak jest tylko, że tak to widzę. ¯\_(ツ)_/¯
@promyczek_94: Masz rację bo mi też się często z tym kojarzą xd
Ja w sumie mam dobre geny (tata nic nie ćwiczy a w wieku 50+ lat ma fajny obrys kaloryfera) i lubię ćwiczyć (bieganie, pływanie i sporty pokrewne) a na siłownie tak naprawdę