Wpis z mikrobloga

a dzisiaj z nudow zrobilem 13 sbc ligowych bundesligi (bez nurnberg, dusseldorf, mainz, bayern i borussie juz byly zrobione) majac kolo 20-25 pilkarzy, bo bundeslige regularnie wyprzedawalem i kosztowalo mnie to 63k, zaraz otwieram paki :)
#fut
  • 38
@iti1986: z trzeciej paki wypadl mi brazowy lewy obronca Delgado Valladolid xD pozniej srodkowy obronca nurnberg, Carvajal, Alisson, teraz wypadl mi prawy obronca Valladolid Moyano xD
@iti1986: upgrade to kupa, ale tym razem dali na bank zwiekszony drop. Na 15 wymian 2 sklady po 83ov/50+chem, poprzednim razem na 50 musialem dokupic jeszcze witsela zeby zrobic jedna...
@Fifi7: mialem sie ograniczyc do laligi i serie a, ale ciezko to zrobic, bo pl, bundesliga tez swoje daja

@bart0sz: upgrade jest fajny, w tym "pierwszym" ostatnio lecialy mi same od 83 w gore, teraz w zasadzie kupa
@iti1986: Mam w sumie wolne 80k pewnie w klubie też jakieś karty , tylko już te wszystkie kluby z najlepszymi paczkami porobione. Ale może coś jeszcze pogrzebie

Zrobię zaraz jakąś paczkę, jak 2x pod rząd nic nie trafię to nie robię dalej ale póki szczęście dopisuję to warto spróbować.

No i zastanawiam się czy Seria a nie dokończyć, ze 100-120k bym wydał a ten Allan wygląda na prawdę fajnie.
@Fifi7: ten Allan poza wzrostem nie ma zadnych slabych punktow, gram nim na SPD z Powerhorse, zwierzak, ale nie ta liga co Vieira, generalnie warto dokonczyc za 100-120k, bo...jak skonczysz to bedziesz mogl od nowa zrobic te kozackie paczki, a akurat serie a ma duuuuzo tych wartosciowych (napoli, romcia, milan, inter, juve, nawet lazio + te male atalanta, bologna, torino, sassuolo, sampdoria) i prawie polowa jest znakomita, wiec cos powinno wypasc
W sumie to i tak Vieire muszę zrobić bo od zawsze chciałem nim zagrać a ani razu nawet w drafcie nie trafiłem, sbc jest w dobrej cenie a wg 90% graczy to najlepszy cdm w grze.

Drugim śpd jest Emre Can za darmo i spasowała mi ta karta , może też grać na sp . Zostaje ze mną bo gram nim odkąd były zadania i ani razu mi nic nie #!$%@?ł :)
@iti1986: Ej no, przeciez nadrabiam zaleglosci. Z wymiennych ucl ostatnich fred, laporte i di maria, z 80+ player pickow david silva, pozniej jednego dnia chiellini 91 z upgrade ucl i pogba za wazne mecze! Prosze nie obrazac :D Za to dzisiaj paczka za ajax-spurs 82ov >: