bbsxbsbbsxbsbbsxbs bbsxbsbbsxbsbbsxbs 02.05.2019, 19:16:28 6 No cusz. W takim razie ( ͡º ͜ʖ͡º)@Moderacja WASZE STARE WŁAŚNIE WCHODZĄ MI DO WANNY PZDRUwaga rozdajo!Tylko dzisiaj, stare plusujących również wchodzą mi do wanny! Jeżeli twoja matka chce wziąć udział, zaplusuj ten wpis.#moderacjacontent #heheszki #glupiewykopowezabawy źródło: comment_zPE2ows83Gq7keggeLc5d6SpaOWVemRA.jpg Pobierz konto usunięte konto usunięte kontodebile konto usunięte CzlowiekZarowka +1 innych
k.....a konto usunięte 02.05.2019, 19:18:20 via Wykop Mobilny (Android) 1 @bbsxbsbbsxbsbbsxbs: duża ta wanna kontodebile
bbsxbsbbsxbsbbsxbs bbsxbsbbsxbsbbsxbs 02.05.2019, 19:19:05 1 @kapuczina_corki_somsiada: jak chcesz to też wskakuj, jakoś się zmieścimy ( ͡~ ͜ʖ ͡°) kontodebile
H.....e konto usunięte 02.05.2019, 19:19:42 2 @bbsxbsbbsxbsbbsxbs: Twoja stara mi właśnie wchodzi do wanny także pzdr bbsxbsbbsxbsbbsxbs kontodebile
W takim razie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Moderacja WASZE STARE WŁAŚNIE WCHODZĄ MI DO WANNY PZDR
Uwaga rozdajo!
Tylko dzisiaj, stare plusujących również wchodzą mi do wanny! Jeżeli twoja matka chce wziąć udział, zaplusuj ten wpis.
#moderacjacontent #heheszki #glupiewykopowezabawy
źródło: comment_zPE2ows83Gq7keggeLc5d6SpaOWVemRA.jpg
Pobierz