Aktywne Wpisy

Rasteris +302
I kolejna tropikalna noc za nami. W Warszawie temperatura spadła do 24 stopni, a za nic tropikalna uznaje się taką gdy nie spada poniżej 20. I kilka następnych dni też ma być takich. A średnio takich nocy w roku było 3 na zachodzie kraju, i poniżej 1 na wschodzie. Ale od kilku lat to dobija nawet do kilkunastu. Temperaturowe to jesteśmy tam gdzie w latach 80 była Bułgaria czy pólnocna Grecja.
I
I

Wrrronika +246
Śmiechu warte
Baba nigdy nie leciała samolotem i na 1 wycieczkę wybrała Sri Lankę xD
Oszczędzała trochę i jedzie na 10 dni sama.
Więc
Baba nigdy nie leciała samolotem i na 1 wycieczkę wybrała Sri Lankę xD
Oszczędzała trochę i jedzie na 10 dni sama.
Więc
źródło: 1000028859
Pobierz

Mirki doradźcie mi bi od 2 tygodni mam problem.
Od ponad 5 lat pracuję w dużej polskiej firmie, kasa ok 5 - 6 k netto. Niemiecka firma z podobnej branży chce mnie zatrudnić w ich nowootwartym oddziale kasa 2x większa plus samochod. W czym więc problem ? Ich oddział będzie na 2 końcu polski, musiałbym dojeżdżać tam raz-dwa razy na tydzień, a obecnie mieszkam 3km od obecnej (nowy dom). Nowa praca wymagała by także duzo wiecej zaangażowania i wyjazdów sluzbowych. W obecnej po latach mam już wszystko ustawione, a nie jestem sam - żona i roczne dziecko. Nowy pracodawca dał mi także do zrozumienia, że w przypadku awansu koncznie musialbym być w biurze codziennie. Z kolei w starej... na awans się nie zanosi zbyt twardy beton. Co robic ? Z zoną juz obgadaliśmy chcialbym tylko wiedzieć jak zachowaliby się inni. Czekam na wasze komentarze.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Wiem, jednak w tyle głowy mam to, że jest to moja pierwsza poważna praca, mam 28 lat i 5 oststnich lat spędziłem tam. Wiem, ze jeżeli nie zmienię jej teraz to nie zrobię tego już nigdy.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Jakby co to priv
Powiem Ci tak, mój ojciec miał podobną sytuację i się nie przeniósł, bo matka nie chciała, a on nie napierał. I byłby w innych butach teraz i 30 lat później go to nadal czasami gryzie.