Cokolwiek robię, to muszę się oparzyć. Takim sposobem mam blizne po oparzeniu od żelazka na tricepsie, kropki od gorącego oleju na udzie, a kiedyś jeszcze wylałam na uda prawie wrzącą wodę i przez kilka tygodni mi trochę skóra schodziła. Tak samo przyciągam brud i zawsze jak gotuje albo jem, to jestem cała uwalona.
@Sijabka Nie przesadzaj ( ͡º͜ʖ͡º) Nie jest tak zle. Mogło byc gorzej. Strazacy gaszący kiedyś moją kuchnie mówili, ze nawet mi ta pizza wyszła ( ͡º͜ʖ͡º)
@Sijabka: Żółwik, mam to samo. Kiedyś złapałam gołą ręką za nagrzaną rączkę patelni, w której zapiekałam frittatę, bo se zapomniałam, że ją dopiero co wyjęłam z piekarnika. W dodatku zawsze muszę się ukroić nożem, mam na palcu jedną bliznę, bo sobie skroiłam kawałek skóry. ( ͡º͜ʖ͡º) Na szczęście przycisnełam opatrunkiem i się zrosło.
Jak tam niebo nad Ukraina już czyste? F-16 wygrały wojnę? Nawet do linii frontu ich nie wyślą bo szybciej by spadały od Su-57 niż by zdążyli dostarczyć następne #ukraina #rosja
Takim sposobem mam blizne po oparzeniu od żelazka na tricepsie, kropki od gorącego oleju na udzie, a kiedyś jeszcze wylałam na uda prawie wrzącą wodę i przez kilka tygodni mi trochę skóra schodziła.
Tak samo przyciągam brud i zawsze jak gotuje albo jem, to jestem cała uwalona.
#gownowpis
źródło: comment_EfI1K0HhzfaANkleczLkhKvu6iuKbEwA.jpg
Pobierz