Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +164
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Aokx +447
Ja #!$%@?, jaki tendencyjny kretyński artykuł szkalujący #legia xD
Artykuł jest szumnie nazwany: DZIESIEŃĆ NAJGORSZYCH DECYZJI SENDZIOSKICH OSTATNICH LAT
Wśród nich 6 sytuacji w meczach Legii, 5 na jej korzyść.
Jedźmy po kolei:
Przepychanka rzeczywiście trochę bardziej agresywna. Karny niby powinien być, ale #!$%@? Sławek ma w studiu C+ co tydzień takich sytuacji rozpatruje co najmniej 10 a ci wrzucają to NAJWIENKSZY BŁĄD OSTATNICH LAT XD
xDDDD
Era przedVARowska - takie bramki padały co kolejkę. Jeszcze sam autor przyznaje że nie był on ewidentny do wychwycenia. Gol w samym środku sezonu, nie przesądzający o absolutnie #!$%@? niczym. Z Lechitów nawet nikt nie protestuje. Ważność tego gola wynika tylko i wyłącznie z tego że strzelił go Hamalainen w 94 minucie tuż po tym jak przeszedł z Lecha do Legii. Nazywanie tego największą pomyłką sędziowską to jakaś parodia xD
Czyli co tam że Jagiellonia nie powinna mieć tego gola. Hur dur, BRAMKA ANULOWANA NIEPRAWIDŁOWO XD. NAJWAŻNIEJSZY BŁOND! XD Pierwszy sezon z VARem, sędziowie jeszcze dostają masowego wylewu bo nie do końca wiedzą jak się nim obsługiwać ale BŁOND! Normalnie ważący na wypaczeniu wyniku całego sezonu xD.
Jedyny taki ewidentny, wręcz szokujący błąd to ten z Jędrzejczykiem - i tego typu błędów spodziewałem się wchodząc w ten artykuł. Tego z ręką w końcówce w meczu z Jagiellonią (co to mówili że piłkarski smoleńsk a Kosecki chciał #!$%@?ć tego z długimi) do dziś nie rozumiem, bo dla mnie tam ręka jest jak sam #!$%@?, a kilka kolejek wcześniej pamiętam że w identycznej sytuacji karny został podytkowany przeciwko Legii kiedy ręką zagrał Dossa Junior. Absolunie nikt o to wtedy w Warszawie nie płakał.
Autor pewnie ogląda jeden mecz na kolejkę i zebrał absolutnie wszyskie pomyłki sędziowskie które mu przyszły do głowy, a że najwięcej ogląda Legii to i wyszło mu że GDZIE LEGIA NIE MORZE.
#ekstraklasa #pilkanozna
Komentarz usunięty przez moderatora
@allende73: nie, statystyka wynika tylko i wyłącznie z tego że jakikolwiek błąd sędziów na korzyść Legii jest zauważalny, to tyle.
@allende73: no właśnie jedyny taki błąd to ten z Jędrzejczykiem xD
@allende73: zwłaszcza 13 kolejka Legia-Lech XD
http://i.imgur.com/K5fw1nI.jpg
nie pisałem, że wszystkie, więc nie mieszaj. Jednak część wymienionych była w kluczowych momentach sezonu i podczas ważnych meczy. Po prostu sobie zrobili taki misz-masz trochę takich poważnych od strony przepisów, trochę z racji momentu i rangi meczu. To nie jest praca naukowa, ani poważne dziennikarstwo, zatem spójności się nie spodziewaj.
Komentarz usunięty przez autora