Aktywne Wpisy
Milo900 +9
Wiecie co jest najgorsze w zwiazku jak macie wspolne konto i to ona zarzadza hajsem? Jak sie poklocicie to potem musisz pisac do drugiej polowki, pol godziny zeby Ci wyslala jakas kase bo nie masz jak zatankowac albo cos kupic xD (to jest tak ze leci cala kasa z wyplat na wspolne konto i potem ona wysyla mi jakas kase na zycie itp.)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #milosc
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #milosc
skazanynaprzegryw03 +625
W gorących wpis, że różowa czuła się jak gówno bo na randce z Tindera, facet który jej się spodobał złapał ją za rękę, a ona uciekla i czuła się jak gówno xdddd I jeszcze inne różowe tego bronią
Jak wam wujek do wanny wchodził czy macie inne traumy rzutujące na kontakt z płcią przeciwną to może nie psujcie innym życia i nie randkujcie tylko najpierw uporajcie się ze swoimi demonami? Przecież te
Jak wam wujek do wanny wchodził czy macie inne traumy rzutujące na kontakt z płcią przeciwną to może nie psujcie innym życia i nie randkujcie tylko najpierw uporajcie się ze swoimi demonami? Przecież te
Rozumiem zamysł żeby bitwa była nocna. Wzmaga to poczucie zbliżającej nocy i śmierci. Do diaska. Tu przecież prawie nic nie widać. Mamy kilka dalszych planów a resztę jest na bliskich planach gdzie w ogóle nie widać rozmachu. Kręcono to 70 dni i jest to największa bitwa w historii Kima i telewizji? Ktoś tu dobrze się ucpal. Ostatnie infinity war czy już dalszy powrót króla. W samej grze o tron są bitwy które na pewno lepiej o przyjemniej się ogląda. Miałem wrażenie ze kręcono to max tydzień... nadmuchali balonik bardziej dziennikarze o polskiej reprezentacji jadącej na mistrzostwa świata.
Kolejny minus to głupota strategów. Jak już wszyscy pisali ich działania są absurdalne i nie maja żadnego sensu. Po co wysłano tych dorthrqkow? Dlaczego Danka i Jon stoją na Gorce i patrzą jak w ich armie wpierniczaja sie nieumarli zamiast przylecieć na smokach i już wtedy ich niszczyć?
Arya jako assasin. Jestem w stanie zaakceptować to rozwiązanie ale nie w takim wydaniu. Szkolona na człowieka bez twarzy zamiast ubrać się w strój białego wędrowca to moznaby myśleć ze szkolili ja w ośrodku sportu i rekreacji w Szczyrku. Takiego skoku to i Kozakiewicz by się nie powstydził.
Najbardziej boli mnie ze kreowany na epicka postać nocny król ginie w tak absurdalny sposób. W ogóle nie widać jego siły i wielkości. Przykre.
Liczyłem ze chociaż kilku głównych bohaterów umrze, a tu odpadło kilku przydupasow i tyle. Nic wielkiego.
HBO zrobiło to zle. Gdy serial idzie po wielkość ale upada na ostatniej prostej. Po 3 odcinkach tego sezonu nie mamy na razie ani jednego dobrego/wybitnego.
Ps. Lepsze bitwy były w koronie królów elo
#got #graotron #gameofthrones
Brak jakiegokolwiek wątku brana w tym odcinki jest kompletnym idiotyzmem. Bitwa się zaczyna i cyk jestem #!$%@? sroka. Nikt nie wie kim jestem i co robie bo chyba nie latam jako te kruki przez cały
Druga sprawa, to akcja w kryptach... Bożesztymój, przecież to też był wątek z takim potencjałem. Wielopoziomowa krypta, królowie północy, może nawet Night Queen. Nie, po co? wstają zombie, chwila chaosu i krzyku i do spania..
Wiele osób przewidziało ze dojdzie do wybudzenia w kryptach. Co z tego? Byli tam sami którzy nie potrafili walczyć, kaleki, dzieci itp. Znowu padło kilku statystów a reszta chowała we wnękach XD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora