@Testujezycie: Z tego co kojarzę to na forach ludzie nie byli zadowoleni z Mocolo, ale może w Twoim wypadku będzie inaczej (przede wszystkim słabe przenoszenie dotyku, bo klejone są tylko ramki).
@radkon: wiem wiem, z drugiej strony zawsez miałem klejone od ramki. Ciekawe jak wyjdzie, powinno we wtorek dojść wg. sprzedawcy. Trochę boli leżący w szafce smartfon i już nie mogę się doczekać :D
@definitelynotme @radkon @bazylo A więc, szkło zamocowane: lewy dolny róg wygląda jakby ledwo się trxymal. Szkło wizualnie bardzo ładnie. Jest ono zrobione "idealnie", z racji, że jakieś pół milimetra przykleilem za nisko to mam minimalnie obcięta górę. Generalnie - szkło ok ale w połączeniu z etui spigen z małego fajnego smartfona zrobił się klocek xD
Wy macie świadomość, że jedynym skutkiem tego podatku 10% od nieruchomości, który lewica chce wprowadzić będzie automatyczny wzrost cen nieruchów o 10%? ( ͡°͜ʖ͡°)
Jakie etui i pasujące do niego szkło (na cały ekran) polecacie?
I tak żebym się nie zrujnował jeśli chodzi o portfel :D
https://allegro.pl/oferta/spigen-tough-armor-etui-obudowa-galaxy-s9-plus-7207436734
To mi się podoba tylko nie chciałbym zamówić szkła za ~80 zł i żeby nie pasowało do tego
Kupiłem taki zestawik. Jak się okaże, że szkło do bani kupię full glue.
@radkon
@bazylo
A więc, szkło zamocowane: lewy dolny róg wygląda jakby ledwo się trxymal. Szkło wizualnie bardzo ładnie. Jest ono zrobione "idealnie", z racji, że jakieś pół milimetra przykleilem za nisko to mam minimalnie obcięta górę. Generalnie - szkło ok ale w połączeniu z etui spigen z małego fajnego smartfona zrobił się klocek xD