Wpis z mikrobloga

@NamietnyDzwigowy: Jeśli już zdeklarował się na założenie "rodziny łatanej" to powinien wszystkim dzieciom kupować tak samo. W przeciwnym razie w dziecku z poprzedniego związku tworzy kompleksy. To się odbije na relacjach między "rodzeństwem" bo jego córki będą czuć się lepsze od tamtej dziewczynki i to wykorzystywać a ona będzie się czuć gorsza i też nie przepuści okazji żeby wbić im szpilę. Jak nie jest w stanie przyjąć tego dziecka jak swoje
  • Odpowiedz
@Rolmops887: @iEarth: dokładnie, jeśli historia prawdziwa to gość jest jak stereotypowa zła macocha z bajek i legend w stylu kopciuszka. Upokarza pasierbicę i mimo związku z jej matką traktuje ją jak gorszą. Jak można tak małe dziecko traktować? Tutaj matka ma rację, facet krzywdzi to dziecko.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ameliniowyguzik: @mariusz-skorp: na Fb nie było mnie jakieś 5 lat. Dołączyłem do różnych grup z ciekawości, sprawdzić ich skuteczność, zasięg itd Ani dziś, ani kiedyś nie pochłania mnie ten portal, dziennie spędzam na nim nie więcej jak z 15 minut. A główny powód to właśnie rakowe wpisy na większości grupach.
  • Odpowiedz
@NamietnyDzwigowy: no #!$%@?, to, że ktoś jest cuckiem ruchającym odrzuty to jego sprawa, ale dzieci nie są niczemu winne więc nie powinien je dzielić na swoje i "gorsze" (bo dziecko nie zrozumie, że jest po prostu cudze, rozumie, że jest gorsze).
  • Odpowiedz