Wpis z mikrobloga

Słuchajcie, byłem Temerii , w Wyzimie, poszedłem sobie do karczmy i siedział tam taki typowy #!$%@? temerczyk w morde #!$%@? nordling, brudny cały i zaczął #!$%@?ć, że o jak ja bym takiego wiedźmina zobaczył to bym go #!$%@? zabił no i wiecie tak dalej. #!$%@?ł, że nienawidzi kociooczych i tak dalej i tak dalej. To ja se myśle, myśle sobie tak: no czekaj nordlingu jeszcze zobaczymy. No i słuchajcie następnego dnia byłem z Geraltem na rynku nie. Geralt jest z szkoły Wilka i patrzymy ten temerczyk wychodzi rozumiecie ze karczmy razem ze swoją dziewczyną, fajna dupa. Ja mówie czekaj #!$%@? zobaczymy teraz kto jest ghul . I tak, zaszliśmy go od tyłu ja go powaliłem na ziemie te temerską brudną #!$%@? i go trzymam nie. A Geralt podszedł do jego panienki, fajna dupa jeszcze raz podkreślam i tak: ja trzymam tego brudasa i mówie, patrz co teraz będzie, patrz #!$%@? na swoją ździre i wiecie, Geralt nawet nic nie musiał robić tylko wyciągnał swoją gałe ze spodni. Ta temerka jak to temerka zobaczyła wiedźmińską gałe mokro sie jej zrobiło i oddała mu sie na środku miasta słuchajcie na tej #!$%@? uliczce a ten brudas, którego trzymałem niech to #!$%@?, przestań mu ssać niech ci nie będzie tak dobrze z tą wiedźmiską #!$%@?ą prosze cie przestan mu ssac niee, chociaż udawaj, że on cie gwałci niech ci nie bedzie tak dobrze z wiedźminem nie no i Geralt z nią skończył spuścił sie jej do ryja #!$%@?, do nosa, do dupy. Wszędzie jej sie spuścił i ja tego brudasa puściłem nie i ten debil zamiast nie wiem zawołać straż to on tę dziewczyne zaczął #!$%@?ć kamieniami no zabił ją w końcu. I my sobie usiedliśmy sobie na uliczce z Geraltem nie, pijemy sobie wino z Toussaint śmiejemy się z niego a ten temerczyk #!$%@? sie poderwał w naszym kierunku skoczył my sie odsuneliśmy skoczył i rozjechała go woźnica. Pokopały go konie i zdychał #!$%@?, jeszcze go mieczami tykaliśmy #!$%@? temerska brudna #!$%@?. Geralt się śmiał, ja sie śmiałem i poszliśmy do Nowego Narakortu. #!$%@?ć #!$%@? temerskie brudne #!$%@? #!$%@? sprzedajne śmiecie #!$%@?.

#pasta #wiedzmin #testoviron
k.....i - Słuchajcie, byłem Temerii , w Wyzimie, poszedłem sobie do karczmy i siedzia...

źródło: comment_PuTHOJskFYL23hCbEQ6BsO7hdzjEmaDR.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach