Aktywne Wpisy
Kopyto96 +43
Polska nie ma być ani prorosyjska, ani proniemiecka, ani proukraińska, ani jakakolwiek, Polska ma reprezentować swoje interesy, a reszta wypier*****.
O ile do Ameryki nie mamy podjazdu, tak z Ukraińcami czy jakimiś Węgrami i innymi tego typu nacjami to my powinniśmy dyskutować i negocjować z pozycji siły. Poza tym jesteśmy członkiem UE jak wiele innych krajów i tutaj też powinniśmy mieć przekonanie, że inne kraje są naszymi partnerami, a nie "wyższymi kulturami".
O ile do Ameryki nie mamy podjazdu, tak z Ukraińcami czy jakimiś Węgrami i innymi tego typu nacjami to my powinniśmy dyskutować i negocjować z pozycji siły. Poza tym jesteśmy członkiem UE jak wiele innych krajów i tutaj też powinniśmy mieć przekonanie, że inne kraje są naszymi partnerami, a nie "wyższymi kulturami".
Nowy wykop musiał poważnie uszczuplić bazę rzeczywistych użytkowników i liczbę odsłon skoro moderacja pozwala na takie trollowisko. Bany za ordynarną kacapska propagandę - kiedyś 6 miesięcy dziś tydzień góra dwa. Widać kropla drąży skałę.
Rekordowe kontrakty dla Polskiej zbrojeniówki, uprzywilejowanie polskich firm przykryte jakimiś rojeniami o kolorze sukienki i bzdurach na podobnym poziomie.
Jeszcze trochę to zostaną tu fani kamratów i kolonki z resztą odszczepieńców, kto normalny będzie tu wchodził jak wszystko
Rekordowe kontrakty dla Polskiej zbrojeniówki, uprzywilejowanie polskich firm przykryte jakimiś rojeniami o kolorze sukienki i bzdurach na podobnym poziomie.
Jeszcze trochę to zostaną tu fani kamratów i kolonki z resztą odszczepieńców, kto normalny będzie tu wchodził jak wszystko
- Nie, a kto mówi?
- A kto przy telefonie?
- Ajj yhy to jest Jadzia. Słuchaj jest Robert w domu?
- Nie ma
- #!$%@? Jego Mać, po co on tam pojechał do Williamsa, mój hajs wyciął, za moje jeździł, moje pieniądze zabrał, kto mu dał takie pozwolenie? Ty mu powiedz temu #!$%@? gdzie on pojechał bo go szlag jasny trafi, krew nagła zaleje. Wydoił nas, jaką cholerę miał tam z tą taczką jechać na Grand Prix i powybierać nasz hajs?
- A kto mówi?
- #!$%@? ja ci dam kto mówi, aż was szlag jasny trafi krew nagła zaleje #!$%@? wasza #!$%@? mać była.
- Co ty chcesz?
- Ja ci #!$%@? dam co ty chcesz. Ja ci dam #!$%@?, gdzie piniądze są z Orlenu?
- Co ty chcesz? Myśmy tylko reklamę zrobili, a nie.
- #!$%@? ja byłam, ja wiem gdzieście byli, coście robili, ja ci #!$%@? dam reklamę. Ja wam wszystko dam, jasna. Ja wszystko #!$%@? wasza mać. Oddajcie mi pieniądze wy #!$%@? jasne, wy pierony #!$%@? siarczyste, ogniste #!$%@? żeby was pierony ogniste siarczyste to was uuuuuuu.
#f1 #kubica