Aktywne Wpisy
PomocnikBob +11
Audytobywatelski zapowiedział odcinek z Podkarpacia, a dokładnie z zakładów produkujących uzbrojenie dla Wojska Polskiego i nie tylko. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Dla mnie chłop nie ma najmniejszych zahamowani dla atencji. Racja ma prawo nagrywać w miejscu publicznym i śmiesznie się oglądało, jak próbowano go ganiać spod jakichś prywatnych firm czy ambasad, przez ludzi nieznających prawa. Dla mnie zaczął przeginać, nagrywając obiekty infrastruktury krytycznej. Teraz robi wycieczki pod zakłady zbrojeniowe,
josedra52 +64
Szkoda mi Lewego. Marzył o tej Barcelonie i wkońcu mu się udało, z tym, że ta Barca o której marzył już nie istnieje. To już nie faworyt do wygrania LM a zwykły europejski średniak.
Ten transfer to tak jakby odpalić GTA Vice City po Cyberpunku 2077, niby jakaś nostalgia jest ale to już kompletnie inny poziom. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mecz #fcbarcelona
Ten transfer to tak jakby odpalić GTA Vice City po Cyberpunku 2077, niby jakaś nostalgia jest ale to już kompletnie inny poziom. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mecz #fcbarcelona
HeroCup to seria turniejów w której wyłaniamy najlepszego maina danej postaci. Postacie wybieramy za pomocą głosowania podlinkowanego niżej. Możesz zaproponować swoją postać do następnego głosowania w komentarzu pod postem na facebooku.
Link do głosowania: Klik
#leagueoflegends