Wpis z mikrobloga

@M1r3cz3k: tak mi się coś wydaje, ze to początek końca tego pseudo youtbera. Kasa uderzyła mu do głowy. A po czym to widzę? Wynajmuję Wille 25 tysięcy miesięcznie kupuje motocykle itp, filmiki co dziennie by hajs był wszyscy piszą iż od niedawna strasznie się zmienił.
@M1r3cz3k: Tak powinien robić. A tak ogólnie sława nie jest na wieki, ma swoje 5 minut tylko czekać jak kasa się skończy i jak się nagle zacznie zmieniać. Jak będzie dalej takim dupkiem to dalej będę przeciw niemu. Te dziewczyny na filmikach też czują się zawstydzone jak coś im tam powypomina.
@M1r3cz3k: w końcu ci jego znajomi nie wytrzymają i się odwrócą od niego, ja bym się z nim nie czarował i powiedział prawdę w oczy, może kiedyś jak go spotkam to mu sam powiem co sądzę o nim, raz spotkałem tego jego mercedesa.
@M1r3cz3k: Też nie rozumiem czemu jest takim idolem, pokazuje gość jaki jest bogaty pomiata kumplami wiedzy nawet o tych samochodach nie ma żadnej. Dla mnie nic sensownego nie wnosi szkoda mi czasu oglądać tego w całości.