Wpis z mikrobloga

@Migajaca_dioda przetestowałem 3 folie. Jedna z allegro, nie pokrywała w całości, bez zakrzywień. Druga z Aliexpress, miała być na zakrzywienia, mnie się nie udało jej dobrze nakleić, bąble i odrywała się przy krawędziach. Trzecia z 3MK, najlepsza, specjalna do zakrzywień. Super się nakleiła, bez bąbli. I trzyma już 3 tygodnie. Ale cena jest zabójcza. Kupowałem dla 3 osób paczke 4 szt za 40zl. Normalnie chyba nie ma sensu jak Miband 3 kosztuje
Fraagles - @Migajaca_dioda przetestowałem 3 folie. Jedna z allegro, nie pokrywała w c...

źródło: comment_MBmVHLsqzUNPVQqQ7ndDtZQhRokrvwnZ.jpg

Pobierz
@Migajaca_dioda: Ja kupowałem to GB spodziewałem się jakiejś słabizny a przyszła naprawdę spoko folia mam ją już ponad 4 miechy i się trzyma, jedynie przytarła się od otarć o jakieś ściany. Naklejałem ją przy użyciu suszarki więc może tu tkwi szczegół. Byłem przekonany że woda sprawi że będzie się odklejać ale przy codziennym czyszczeniu banda mydłem jest super.
@Migajaca_dioda: używam folię i sprawdza się swietnie. Poza tym w moim zawodzie i z moim hobby nie wyobrazam sobie nie miec folii na ekranie. Często opaską gdzieś uderzę. Często wymieniam folię na nową bo robię szybko rysy. Folię kupuję na ali.