Wpis z mikrobloga

Specjaliści, powiedzcie mi bo wkroczyłem w ten świat #aliexpress i dokonałem kilkunastu zamówień.

Niestety w większości zostały oznaczone jako "Closed" z podaniem przyczyny:
"We can't process your order at this time due to potential security reasons. All payments made (except fees and charges made to third parties) will be returned to your account. Please double check if any suspicious activity has occurred and try to place the order again.".

1) Płaciłem za wszystkie transakcje kartą #revolut z czego 4 doszły do skutku i towar został nadany bez żadnego problemu.
2) Korzystałem z kuponu 2$ zniżki przy wydanych 3$ - na start, dla nowego usera.

Co może być przyczyną tego syfu? Akurat te 4 paczki to największe badziewie, na którym mi najmniej zależało. ( _)
  • 7
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@grabtom_: przejrzałem teraz historie kuponów i mimo wszystko głupio to ujeli skoro jest on jednorazowy a obowiązywać miał od 1/04 do 1/05 i zdanie: "limit wynosi jeden kupon na zamówienie". Można to trochę inaczej zrozumieć niż "kupon na pierwsze zamówienie". Składałem kilka zamówień i patrząc w historię ostatnie zamówienia które wysłali były bez kuponu. Pierwsze do którego użyłem kuponu zostało też "zamknięte".
mmaciek3905 - @grabtom_: przejrzałem teraz historie kuponów i mimo wszystko głupio to...

źródło: comment_jMEWQy7wcPpD5AQnKJfliDtHft2QcNgQ.jpg

Pobierz