Idę jutro na rozmowę o pracę jako tester oprogramowania, głównie manualny ale pewnie z czasem będę się uczył automatyzacji, komercyjnego doświadczenia brak. Zastanawiam się co odpowiedzieć przy pytaniu o pieniądze, niby głównie zależy mi na doświadczeniu i rozwijaniu się ale wiadomo że za darmo pracował nie będę. Na ile może liczyć osoba na wyżej wymienionym stanowisku? #programowanie #naukaprogramowania
@MikelThief: ale wiesz, ze 4k dostajesz z marszu za bycie kasjerem w Lidlu? To jest Kraków a nie Wdupiedziurowo, stawki muszą być adekwatne do kosztów życia. No i napisałem też o okresie próbnym, po którym obie strony mogą renegocjować warunki.
@jabl: Pisałeś brutto czy netto? @czajqa: Musisz też brać poprawkę na to, że nie jesteś sam w rekrutacji i potencjalnie jest kilku takich, którzy mocno zaniżą. Ja bym zaniżył jak tylko dasz radę, w granicach rozsądku oczywiście. Wynagrodzenie i tak szybko rośnie, a Tobie zależy, żeby wejść do branży.
Ja bym zaniżył jak tylko dasz radę, w granicach rozsądku oczywiście
@lunaexoriens: Bzdury gadasz. Jak się otwiera stanowisko to ma się na to przeznaczone określone fundusze. Jak ktoś zaniża na rozmowie to jest to mega minus
#programowanie #naukaprogramowania
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Za zbieranie gruszek w Holandii placa 10,19€/h pamietaj o tym, praca latwiejsza i na swierzym powietrzu
@czajqa: Musisz też brać poprawkę na to, że nie jesteś sam w rekrutacji i potencjalnie jest kilku takich, którzy mocno zaniżą. Ja bym zaniżył jak tylko dasz radę, w granicach rozsądku oczywiście. Wynagrodzenie i tak szybko rośnie, a Tobie zależy, żeby wejść do branży.
@lunaexoriens: Bzdury gadasz. Jak się otwiera stanowisko to ma się na to przeznaczone określone fundusze. Jak ktoś zaniża na rozmowie to jest to mega minus