Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Idę jutro na rozmowę o pracę jako tester oprogramowania, głównie manualny ale pewnie z czasem będę się uczył automatyzacji, komercyjnego doświadczenia brak. Zastanawiam się co odpowiedzieć przy pytaniu o pieniądze, niby głównie zależy mi na doświadczeniu i rozwijaniu się ale wiadomo że za darmo pracował nie będę. Na ile może liczyć osoba na wyżej wymienionym stanowisku?
#programowanie #naukaprogramowania
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MikelThief: ale wiesz, ze 4k dostajesz z marszu za bycie kasjerem w Lidlu? To jest Kraków a nie Wdupiedziurowo, stawki muszą być adekwatne do kosztów życia. No i napisałem też o okresie próbnym, po którym obie strony mogą renegocjować warunki.
  • Odpowiedz
@jabl: Pisałeś brutto czy netto?
@czajqa: Musisz też brać poprawkę na to, że nie jesteś sam w rekrutacji i potencjalnie jest kilku takich, którzy mocno zaniżą. Ja bym zaniżył jak tylko dasz radę, w granicach rozsądku oczywiście. Wynagrodzenie i tak szybko rośnie, a Tobie zależy, żeby wejść do branży.
  • Odpowiedz
Ja bym zaniżył jak tylko dasz radę, w granicach rozsądku oczywiście

@lunaexoriens: Bzdury gadasz. Jak się otwiera stanowisko to ma się na to przeznaczone określone fundusze. Jak ktoś zaniża na rozmowie to jest to mega minus
  • Odpowiedz