Wpis z mikrobloga

@xetrov możliwe, ale nie są, zardzewiały japończyk kupiony w 2015 przybył z Francji. I u handlarza od którego go wziąłem - trochę na wariackich papierach, bo nawet na kanał nie wjechałem - nie był wypucowany , wręcz odwrotnie: miał pajęczyny na bocznych lusterkach ( ͡º ͜ʖ͡º)
@krzysiek-kornell ciche i fajne, jeździły na A4 do Kraka i przy 120-130 normalnie rozmawiasz a na 140-150 czasem 160 jest trochę głośniej ale znośnie , chociaż cicho włączonego radia przy 150-160 nie słychać niestety, no ale cóż, to nie Bentley. Po mieście i między miastami w lasach poza wsiami przy 100-105 całkiem przyjemnie , nie słychać ich specjalnie . Dla porównania mam tylko Dębice presto 185 60 15 w Ibizie ale Ibiza
@waciak to najbardziej chyba giną CX5, CX7 i szóstki w mazowieckim ( ͡º ͜ʖ͡º) co do rudej , u siebie w 2017 robiłem konserwację podwozia (piaskowanie , czyszczenie chemiczne, masa bitumiczna) nie wiem ile z tego jeszcze zostało ale liczę że nie zobaczę jeszcze w tym roku czy następnym dziury w podłodze ani że nie powie mi wulkanizator ani mechanik "panie, za progi nie podniosę ))¯_(ツ)_/¯"