co innego anonimowe rzyganie, które zawodnicy olewają, a co innego jak ktoś ci jedzie po rajtach, a potem prosi o komentarz, wywiad itd. trochę szacunku, to jeden mecz na razie.
jeszcze kwestia jest taka, jak jesteś lokalnym dziennikarzem, to lepiej dla ciebie, żeby twoja drużyna nie była wyśmiewana, żeby coś grała, bo jak będziesz się z niej nabijał, a drużynę będą krytykować kibice, to
@PROBASKET: No chyba nie, Drummond akurat odwala i często widać że jemu to czasem nie zależy na graniu, wczoraj słabo a w dodatku ten flagrant to taki biały ręcznik z jego strony (bardzo głupio zrobił i wyglądało jakby nawet z premedytacją żeby już zejść z boiska). Już nie powiem co z nim Embiid robił w tym sezonie a tak się w necie spinał. Brakuje mu ewidentnie mentality Griffina i czasem
@AdamHadam: być może masz rację. Raczej tego jednoznacznie nie rozstrzygniemy.
Mi chodziło o lokalne media. Wyśmiać i wykpić można wszystko. Łatwo się też podpiąć pod krytykę. Faul był głupotą, frustracja wyszła, niepoważne zachowanie. Mi bardziej chodziło o takie kozaczenie w internecie. Co ktoś taki chce osiągnąć, jak zaraz mu (jej) przyjdzie pracować przy meczu i co wtedy? Chciała Lajki zebrać?
źródło: comment_pZeB3dgWT237axHMdmENeroqmoJBaKaH.jpg
Pobierzco innego anonimowe rzyganie, które zawodnicy olewają, a co innego jak ktoś ci jedzie po rajtach, a potem prosi o komentarz, wywiad itd. trochę szacunku, to jeden mecz na razie.
jeszcze kwestia jest taka, jak jesteś lokalnym dziennikarzem, to lepiej dla ciebie, żeby twoja drużyna nie była wyśmiewana, żeby coś grała, bo jak będziesz się z niej nabijał, a drużynę będą krytykować kibice, to
Mi chodziło o lokalne media. Wyśmiać i wykpić można wszystko. Łatwo się też podpiąć pod krytykę. Faul był głupotą, frustracja wyszła, niepoważne zachowanie. Mi bardziej chodziło o takie kozaczenie w internecie. Co ktoś taki chce osiągnąć, jak zaraz mu (jej) przyjdzie pracować przy meczu i co wtedy? Chciała Lajki zebrać?
Pozdrawiam
MP