Wpis z mikrobloga

@ag2r: ja #!$%@? nie masz po nocy co robic tylko obczajac konta innych wykopków? Oświadczam, że nie jestem szpiegiem z tvnu. Pierwszy wpis to prośba o restream, jak pierdyliard takich postów tutaj o to dziennie. Jeszcze to kogoś dziwi, że ktoś chce restream? Gdybym był z tvnu, to nie chciałbym go poza tym pomyślcie...
przeglądaj tag bb od kilku dni

zauważ, że ludzie srają pytaniami o restream i dostają linki

też chciej linka

załóż konto i spytaj o linka

O NIE KUURŁAA ON SIE ZAPYTAŁ W PIERWSZYM POŚCIE O LINKAAAAA HURR DURR. A co miałem zachować konwenanse i odczekać pół roku aż się bb skonczy czy dla waszej satysfakcji pierwsze 20 wpisów powinno być o czymś innym? Bo wtedy będzie ok? I to #!$%@? ze szpiegiem
@ag2r: "dowcip żałosny jak na ich pasku" mówi to typ co pisze ,że "Produkcja się uczy blokować lodówkę na wypadek jakby Kasia wstała w nocy". Hahahaha! Genialny humor, teach me master! Takiego czegoś oczekiwaliśmy, rodem z kabaretów na tvp2. I te wymowne 3 plusiki w 4 dni :(
No nie mów, ze jestes taki debil ze nie skumales ze jak mówie o twoim tekscie ze jest marny i potem mówie ze "3 plusiki w 4 dni" to nie rozumiesz ze chodzi o ten tekst a nie o całokształt. Wait, nie, serio, nie skumałeś XD idź juz spac człowieku