Czekam, aż ci nowi wejdą do domu już tak na dobre i po paru dniach ktoś z nowych podejdzie do Oleha i powie na przykład: "oo dobrze, że Pan jest, proszę mi poprawić mikroport bo coś źle się trzyma" albo przez parę dni na przykład nie będą się do niego odzywać bo jak go czasami zauważą to będą myśleli, że jest z ekipy produkcji xDD #bigbrother
o #!$%@? ci chodzi? to że srasz tu na tagu bb 24h/dobe to myślisz, że jesteś jakimś samozwańczym rycerzem i możesz decydować kto i co powinien i mieć/nie mieć konto?
@ag2r: ja #!$%@? nie masz po nocy co robic tylko obczajac konta innych wykopków? Oświadczam, że nie jestem szpiegiem z tvnu. Pierwszy wpis to prośba o restream, jak pierdyliard takich postów tutaj o to dziennie. Jeszcze to kogoś dziwi, że ktoś chce restream? Gdybym był z tvnu, to nie chciałbym go poza tym pomyślcie...
zauważ, że ludzie srają pytaniami o restream i dostają linki
też chciej linka
załóż konto i spytaj o linka
O NIE KUURŁAA ON SIE ZAPYTAŁ W PIERWSZYM POŚCIE O LINKAAAAA HURR DURR. A co miałem zachować konwenanse i odczekać pół roku aż się bb skonczy czy dla waszej satysfakcji pierwsze 20 wpisów powinno być o czymś innym? Bo wtedy będzie ok? I to #!$%@? ze szpiegiem
@ag2r: "dowcip żałosny jak na ich pasku" mówi to typ co pisze ,że "Produkcja się uczy blokować lodówkę na wypadek jakby Kasia wstała w nocy". Hahahaha! Genialny humor, teach me master! Takiego czegoś oczekiwaliśmy, rodem z kabaretów na tvp2. I te wymowne 3 plusiki w 4 dni :(
No nie mów, ze jestes taki debil ze nie skumales ze jak mówie o twoim tekscie ze jest marny i potem mówie ze "3 plusiki w 4 dni" to nie rozumiesz ze chodzi o ten tekst a nie o całokształt. Wait, nie, serio, nie skumałeś XD idź juz spac człowieku
pękła mi miska plastikowa do mycia stóp więc ją skleiłam a potem wypaliłam w niej wejście i pomalowałam na czarno żeby ptaki się nie bały i mam nadzieję że teraz jakiś w niej zamieszka, to domek dla ptaków mojej flejaczej roboty #lifehack #diy
#bigbrother
usun konto
Komentarz usunięty przez autora
O NIE KUURŁAA ON SIE ZAPYTAŁ W PIERWSZYM POŚCIE O LINKAAAAA HURR DURR. A co miałem zachować konwenanse i odczekać pół roku aż się bb skonczy czy dla waszej satysfakcji pierwsze 20 wpisów powinno być o czymś innym? Bo wtedy będzie ok? I to #!$%@? ze szpiegiem