Jak działa dokładnie lightsync w #logitech? Słyszałem, że da się włączać jakieś różne rzeczy, że np klawiatura Ci świeci na czerwono, gdy masz mało życia itd. To działa tylko w tych grach, co jest aplet w menu (czyli cs i asseto corssa), czy da się tam podpiąć inne tytuły? #kiciochpyta
W niektórych grach (cs:go, overwatch, asetto corsa, bf5?, pubg?, lol?, battlefront?, andromeda?, bf1? - tych 3 pierwszych jestem pewny) masz api które łączy się z grą, i możesz ustawiać sobie zczytywanie różnych funkcji (np ilość hp, prędkość pojazdu, no szmery bajery) i przypisywać im różne rzeczy - np prawie pusty magazynek podświetla klawisze od f1 do f12 na czerwono, albo WASD na żółto - pełna
Zakupy za 20zł 9 groszy w biedronce. Sześciopak wody i najtańszy chleb Dziekuje pan PIS. I tak, wiem że woda jest w kranie i mozna filtrować ale reszta rodziny jakoś nie chce pić nic innego. #inflacja #zalesie #pisflacja
Dotyczy zwrotu IPada którego aktywowałem i używałem 90 minut . Ustawa chyba mówi o braku widocznych śladów użytkowania w zamyśle rys itd a nie ze wystartowała gwarancja.
#kiciochpyta
W niektórych grach (cs:go, overwatch, asetto corsa, bf5?, pubg?, lol?, battlefront?, andromeda?, bf1? - tych 3 pierwszych jestem pewny) masz api które łączy się z grą, i możesz ustawiać sobie zczytywanie różnych funkcji (np ilość hp, prędkość pojazdu, no szmery bajery) i przypisywać im różne rzeczy - np prawie pusty magazynek podświetla klawisze od f1 do f12 na czerwono, albo WASD na żółto - pełna