Aktywne Wpisy

haha123 +119
Dobrze, że chociaż zwykli ludzie przejrzeli na oczy i odmawiają rozmnażania się xD
W pełni ich rozumiem; ludzie biednieją w oczach, brak jakiekolwiek korekty cen czegokolwiek, brak jakiejkolwiek mitycznej "dezinflacji" o której codziennie trąbią w mediach, z miesiąca na miesiąc wszystko drożeje, a ludzie biednieją i biednieją. A przecież przed nami jeszcze druga fala inflacji, a być może jeszcze nawet trzecia (tak zwana stracona dekada) - jaka wtedy będzie dzietność, jak zwykli
W pełni ich rozumiem; ludzie biednieją w oczach, brak jakiekolwiek korekty cen czegokolwiek, brak jakiejkolwiek mitycznej "dezinflacji" o której codziennie trąbią w mediach, z miesiąca na miesiąc wszystko drożeje, a ludzie biednieją i biednieją. A przecież przed nami jeszcze druga fala inflacji, a być może jeszcze nawet trzecia (tak zwana stracona dekada) - jaka wtedy będzie dzietność, jak zwykli

ktostam7 +2
Mysie pysie dazace do konfluktu WW3 .Chcialem przypomniec,ze nastepna wojna globalna nie bedzie na czolgi czy samoloty.Pamietajcie Polska jest przedpolem nuklearnym z kaliningradu i bialorusi.
Rosjanie o tym wyraznie informuja.Zginiecie za kaczora i jego fobie.
https://kresy.pl/wydarzenia/miedwiediew-obrona-ukrainy-nie-uratuje-zniedoleznialego-starego-swiata-przed-zemsta/
#ukraina #rosja #wojna
Rosjanie o tym wyraznie informuja.Zginiecie za kaczora i jego fobie.
https://kresy.pl/wydarzenia/miedwiediew-obrona-ukrainy-nie-uratuje-zniedoleznialego-starego-swiata-przed-zemsta/
#ukraina #rosja #wojna

Mirki. Kupiłem se drzwi do auta tip top sprawne bez rdzy, ale jest inny odcień. Polerowałem pastą farecla i nic to nie zmieniło. Sądzę, że problem tkwi w bazie, a nie w wyblakłym klarze. Profilaktycznie też 1500 wodnym zmatowiłem klar i potem znowu polerka, ale poza tym, że nie ma rys, to kolor nadal do dupy.
Stwierdziłem, że pomaluję drzwi na nowo, ale...
Rozumiem, że muszę zjechać ściernym aż do podkładu, czy do samej bazy jak dojadę to też pasuje?
Papier 600 i jechane czy grubsza gradacja?
Jak zjadę to podkład mimo wszystko daję, nie ma że polecę bazę na to co już jest po odtłuszczeniu? xD