Aktywne Wpisy
Merck_1ae7 +184
Beszczebelny +65
Do czego to doszło, że 10-letnie volvo wyglądające jak gówno są wystawiane za 100 000zł? xD Jakbym to auto widział na parkingu to pomyślalbym, że jest warte max 15tys xD Do tego środek gorszy niż w bmw i audi z lat ~2005. To jakaś sekta volvowa, że udają, że to jest tyle warte czy o co chodzi xD
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
Bo zamierzam sobie kupić tutaj: https://adventure-bliss.com/products/ionic-hair-brush
Jednakowoż, zastanawiam się, bo to niby trade mark, ale takich szczotek jest masa. No i ta z linka jest z shippingiem, a zależałoby mi, żeby czas dostawy był jak najkrótszy, dlatego chciałabym jednak zamówić w Polsce, albo kupić w sklepie. Cena nie jest aż tak istotna. Ta z linka to 95 zeta i za darmo wysyłka.
Oglądałam wczoraj też kilka recenzji zwykłych różowych i wygląda, że to faktycznie działa. Mam bardzo problemowe włosy. Są gęste, długie i bardzo się elektryzują. Nie mogę używać odżywek, ani żadnych produktów do pielęgnacji, bo mam alergie skórne i używam bardzo niewiele kosmetyków. Do włosów, tylko szampon nawilżający przeciwłupieżowy, żeby ich nie obciążać i nie robić skórze krzywdy.
Chciałabym, żeby moje włosy były błyszczące, ładnie się układały i przestały się elektryzować. Wygląda na to, że to jedyne wyjście ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #wlosy #pielegnacjawlosow