Wpis z mikrobloga

@NooB1980: i to jego stwierdzenie "i uważam że osoby które się na czymś nie znają nie powinny się wypowiadać", a potem #!$%@? takie głupoty jakby o keto przeczytał jeden artykułu na stronie typu polki.pl przygłup do ² lol
  • Odpowiedz
@NooB1980: jaki hell, coś się #!$%@?ł tego typa i wmawiasz mi, że jestem nim.
Ja byłem na jakichś hfach i nigdy na tym progresu nie zrobiłem, szczyt mojej sylwetki to było coś ala ty, czyli tłusty ziemniak (ziemniak ze smalcem).
Podobnie z kilkoma screenami z folderu pt. "anhedotyczne dowodowy wyższości diet tłuszczowych nad boleszewickimi węglowodanami" wklehass je po 100x gdzie się da, świadczy to o tym l, że masz bardzo
  • Odpowiedz
@VeXes: z nekrologu
@NooB1980: widzisz jaki jesteś nieszczęśliwy i masz #!$%@? życie, bo ktoś jedzie po tluszczach to pidczlowiek, sam się pogrążasz. Zajmij się może czymś innym, bo z dietą ci nie wyszło i świata nie zrewolucjonizujesz

Ślepy strzał
  • Odpowiedz
@NooB1980: Przemek Owczarek też #!$%@? więcej węgli i kcsl na redukcji. Wrzucasz jakieś stare filmy, multum kulturystów jechało na tluszczach, nawet Adaś Suker król węgli miał krótki epizod z Hf. Powiedz mi gdzie są teraz te koty na hf? Nie ma, bo wszyscy którzy chcieli robić progres wrócili do węgli.
  • Odpowiedz
Intelektualni impitenci!!!

Maja to na co zasluzyli!!! ]:D

Dieta optymalna dla sportowca zbliżona jest do diety optymalnej dla człowieka ciężko pracującego fizycznie. W pewnych dyscyplinach wskazane byłyby pewne jej modyfikacje w zależności od tego czy chcemy u zawodnika rozwinąć szybki refleks, szybkość, wytrzymałość czy siłę.

Żywienie
NooB1980 - Intelektualni impitenci!!!

Maja to na co zasluzyli!!! ]:D

Dieta opty...

źródło: comment_P6Ra2xs07siioT8K5hpnhSw4n4pJlv6P.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz