Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Mirki, chcę pojechać na 2 miesiace wakacyjne do pracy gdzies na zachód, bo zbieram na wklad wlasny na mieszkanie. Różowa protestuje, ze to dla niej za dlugo jak na rozłąkę. Tu warto nadmienić, że finansowo jest po prostu mocno ustawiona od urodzenia i tyrać nie musi. Co robić, jak żyć? Upierać się czy odpuścić wyjazd? #zwiazki
  • 10
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@fesaczi: Prawdę mówiąc to zarabiam trochę ponad średnią krajową ale to jest za mało żeby się porwać w dużym mieście na chociaż 60m kw w odległości od centum, która pozwoli mi nie marnować życia w korkach i używać auta sporadycznie. Nie znam stawek, nie wiem ile można faktycznie zarobić fizycznie tyrając, bo ludzie z ktorymi gadalem z jakiegoś powodu nie są w stanie ucziciwie przyznać ile wyszli na plus.
@UmbertoDalleMontagne: 50e na jedzenie tygodniowo starczy, jeśli samemu gotujesz - agencja załatwia chatę odciąga od wypłaty. Dostawałem 340-380 tygodniowo zależnie od godzin pracy. Problem ze tym z jakimi ludźmi będziesz mieszkał bo większość to patologia i narkomania. Nie wiem ile tu, w Polsce, zarabiasz. Na twoim miejscu bym poszukała lepszej pracy w Polsce. Nie wiem jak wygląda rynek i co potrafisz robić ale kolega na solarach zarabia 5-7 tyś i nie