Aktywne Wpisy
youknowthisxd +137
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
kimunyest95 +249
Człowiek ogląda reprezentacje Polski, nasłucha się tego #!$%@? mejwenow, że wcale nie było #!$%@?, że projekt Probierz ma sens…
I wjeżdża taka Gruzja czy Słowenia i zamyka mordy tym debilom z kanałów sportowych.
Takiej reprezentacji z której możemy być DUMNI nigdy nie będziemy mieć. Zostają nam zawsze ochłapy i cieszenie się z niedostania #!$%@? xd Brak słów.
#mecz
I wjeżdża taka Gruzja czy Słowenia i zamyka mordy tym debilom z kanałów sportowych.
Takiej reprezentacji z której możemy być DUMNI nigdy nie będziemy mieć. Zostają nam zawsze ochłapy i cieszenie się z niedostania #!$%@? xd Brak słów.
#mecz
Potrzebuję autka na dojazdy, zacząłem się zastanawiać nad jakimś lekkim #leasing em z jakimś tanim i oszczędnym samochodem, który pojeździ przez co najmniej rok bez żadnych awarii.
Planuję robić 45-55k km rocznie.
Tak więc styknie jakieś 2-3 letnie autko z małym silnikiem #diesel do ~120KM z przejechanymi max. 100k km.
Ogólnie, to nie ma dużego wyboru, zrobiłem małą grafikę.
Którego brać, co polecacie?
#auta #samochody #dzialalnoscgospodarcza
Które auto brać?
Auris nie w hybrydzie jest z silnikiem 1.2 turbo który po roku już może być do naprawy bo padają jak spalone zapałki, hybryda ma 1.8 i działa dużo lepiej. W
Z twojej listy miałem okazję jechać octavia (nie było źle ale szału nie było), focusem (właściwości jezdne są genialne ... ) Volvo (właściwości jezdne też są spoko
95 koła chyba CEED GT ma kosztowac cos koło tego, więc brałbym jak lubisz #!$%@?.
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-mondeo-trend-2-0tdci-150km-tempomat-czujniki-przod-i-tyl-kamera-cofania-ID6BIEck.html#058c1f9154
To bierz segment D i się nie zastanawiaj. Robię 30-35k km rocznie, wziąłem Mondeo i na pewno niżej już nie schodzę. Wcześniej miałem Skodę Octavię 2 FL i to jest spora różnica. Jest ciszej, wygodniej, bezpieczniej.
Jak będę za 1,5 roku zmieniał to znów będę walczył Mondeo vs. Passat :)