Wpis z mikrobloga

Ej #neuropa , ale #!$%@? was obchodzi wiara katolicka. Jak ktoś wierzy, to ma prawo, a nie machacie jakimiś książeczkami przed twarzą (milion razy mniej popularniejszymi od Biblii) i zakazujecie komuś wierzyć i narzucacie swój #gimboateizm. Ja mam kolegę ateiste i on szanuje katolików. Nawet dziecko ochrzcił, bo jego kobita chciała. Po prostu go to nie obchodzi i mu to nie przeszkadza. Żyje sobie jak chce. A tu hurrdurr wojna, kiedy wzywa ateizm moim honorem jest walka, ave Włodek Uljanow
#4konserwy #bekazlewactwa #lewackalogika
  • 33
  • Odpowiedz
Ja mam kolegę ateiste i on szanuje katolików. Nawet dziecko ochrzcił, bo jego kobita chciała. Po prostu go to nie obchodzi i mu to nie przeszkadza. Żyje sobie jak chce. A tu hurrdurr wojna, kiedy wzywa ateizm moim honorem jest walka, ave Włodek Uljanow

@Wilczek03: xD karta geja-kolaboranta, edycja ateistyczna.
  • Odpowiedz
@Wilczek03 ale on ci niczego nie zabrania. Pisze tylko dlaczego religia jest zła. Widzisz... Różnica polega na tym że #4konserwy zakazują pedałowania a #neuropa wyjaśnia relacje między dogmatem a nienawiścią. Świat byłby piękniejszy gdyby katolicy traktowali innych tak jak sami by chcieli być traktowani.
  • Odpowiedz
Nacjonalista.pl to portal lewicowego odłamu socjalnych

@Wilczek03: tak, oczywiście w tej materii kluczowe znaczenie mają poglądy na gospodarkę, a nie światopogląd. Ciekawe, czy można znaleźć coś, co łączy pisowców, nacjonalistów i korwinoidów w niechęci do liberalnej części społeczeństwa? Może bycie konserwą właśnie?
  • Odpowiedz