Aktywne Wpisy

Wink +28
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz
Logan00 +172
czerwiec 2006, zakończenie gimbazy #nostalgia
źródło: 1000008807
Pobierz

#epapierosy #c-d #medycznamarihuana #medycyna
Faktycznie różnicę w tym przypadku może robić forma stosowania C-D. Podczas inhalacji biodostępność jest wyższa ale utrudnia to regularne stosowanie odpowiedniej dawki. W przypadku oleju dostępność substancji dla organizmu jest niewiele niższa, lecz daje ona pełną kontrolę nad przyjmowaną dawką, przez co możemy prowadzić skutecznie zrównoważoną kurację.
W razie dodatkowych pytań
Jakie jest stężenie C-D w mg per jeden liquid? W jakim czasie zużywasz jeden wkład, a inaczej pytając czy wiesz (choćby w przybliżeniu) jakie dawki dzienne C-D stosujesz?
Dla porównania 2,5mg C-D znajduje się w jednej kropli oleju 5%, a przykładowa dawka rozpoznawcza wynosi 3 krople 3x dziennie. W przypadku dolegliwości ze strony układu pokarmowego niejednokrotnie stosowany jest olej 10% C-D+CBDA, ponieważ CBDA posiada odrębne właściwości terapeutyczne takie jak silne