Aktywne Wpisy

Dzikamery +21
#raportzpanstwasrodka Czujecie jak z tej gęby wali. Nie dosyć ze pasty do zębów używa pewnie raz na pół roku. Skoro do PL nie zabrał a szukał w łazience starej przed 8 lat zdziwiony że nie można wyciągnąć to teraz ząb pół odpadł a on nie czuje potrzeby by iść go naprawić bo nie stać menela. Na dodatek co trzeba robić by język spuch od tego. To jest śmierdziel.
Pcha do
Pcha do
źródło: IMG_5845
Pobierz
szmer_lasu +8
Czy grubo po dwudziestce jestem w stanie jeszcze wyprostować kręgosłup? Z tego co wiem, to normalnie ćwicząc się nie da albo chociaż bardzo trudno (na szczęście ogólnie kręgosłup jest w "dobrym" stanie, więc można ćwiczyć).
Mam skoliozę, kifozę, lordozę i parę jeszcze innych odchyleń.
Pozwolę sobie tutaj postować ze zdjęciami progress (albo jego brak).
Obserwuj/czarnolistuj: #scolioprogress
Niżej
Mam skoliozę, kifozę, lordozę i parę jeszcze innych odchyleń.
Pozwolę sobie tutaj postować ze zdjęciami progress (albo jego brak).
Obserwuj/czarnolistuj: #scolioprogress
Niżej
źródło: image
Pobierz

#hearthstone
źródło: comment_TNgxaY6HXeGlVtt2cTFFp7lYeDJ6poNi.jpg
PobierzBolało jak musiałeś wziąć murloka mając kelesetha? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Graty. Ja nigdy 12 nie zdobędę xD
Murloc Tidehunter jest niesamowicie potężną kartą, więc było warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U mnie Padaldyn znajduje się w top3 klas z najlepszym win ratio, więc nie mogę narzekać. Składając deck Paladyna biorę więcej dropów za 1 many niż w pozostałych klasach. Klasa jest dobra tylko jak ma miniony na stole i inicjatywę. Wtedy można zrobić buffy i porobić lepsze trade'y. Warto też mieć kilka
Przed chwilą takie jeszcze zrobiłem 12-1, tylko że Aggro Paladynem. Jedyna przegrana pechowa, bo nie mogłem dobić przeciwnika na 1 HP.
źródło: comment_XPwH17hzpTCi8P4bxqb2UFHtdrSPrcKT.jpg
PobierzMiałem kumulację, że trzy z ostatnich czterech arena to 12 wygranych. Zazwyczaj nie jest tak różowo. Od początku grania w HS moja średnia to 5.44. Z marca to 6.31. Zazwyczaj po powrocie potrzebuję kilku dni, żeby nauczyć się arenowej mety od nowa. Gdybym grał dzień w dzień to możliwe, że byłby blisko tej legendarnej 7.
Chętnie bym pomógł, ale ciężko zgadnąć co możesz źle robić, a zagadnień jest tyle