Aktywne Wpisy
#polityka #sejm #wybory Mam pytanko do wyborców, którzy tak bardzo byli uśmiechnięci przy urnach w zeszłym roku, szczególnie na Jagodnie.. W związku z tym, że minęło już kilka dobrych miesięcy kadencji, a rudy [pkazał już swoje prawdziwe oblicze między innymi podwyższając VAT na żywność o 5% tworząc drożyznę w sklepach, od 1 lipca kolejna ogromna podwyżka na prąd i gaz, a eksperci już zapowiadają znaczący wzrost bezrobocia, czyli de facto powrót do
jetlag +2
Panie Bogu co ja ci zrobiłam, że mam takie bolesne okresy? Przysięgam jeszcze jeden dzień takich skurczy i sama się zabije. Nie mogę tego wytrzymać już naprawdę...
Jeśli myślicie że depresja tyczy się tylko #przegryw to jesteście w błędzie. Kasa, dom, żona która lubi w tyłek, kariera, wakacje, wszelkie rzeczy jakie tylko zechcesz. I co?
Gówno #!$%@?. Depresja przychodzi i parkuję w garażu jak niezaproszona ciotka. Życie bez wyzwań jest jak granie na cheatach. Staty na maxa i nic nie pozostało do zrobienia (a w dragi i dziwki bawił się nie będę).
Pozostaje zagłuszyć to chwilowo i kminić kolejne wyzwanie. Tylko co robić gdy już jest się tak wysoko? Ferrari nie ekscytuje bo to więcej zachodu niż przyjemności. Tu ryska, tam jakiś #!$%@? usiadł jeansami na masce zrobić sobie fotkę. I tak się ciągle martwisz...
Szmat świata zwiedzony, a chodzenie po różnych miejscach i patrzenie na stare budynki jest w #!$%@? nudne. o ten pisarz to był, o patrz jaki zachód słońca, chodź popłyniemy łodzią do miasta obok - ale #!$%@? spalinami i syf na pokładzie, gówniaki czyjeś wrzeszczą... A na własną łódź jeszcze nie stać (3 bańki plus 10% kosztów rocznie)
Mieszkam w kraju który jest nudny. Pora stąd spieprzać ale muszę tu jeszcze chwilę wytrzymać bo biznes...
Życie jest dziwne dzieciaki, a z depresją nie ma żartów. Jeśli zechce to was zmiecie z planszy. Trzeba być do niej przygotowany i mieć narzędzia do radzenia sobie z nią.
Mgła, ciemno, nuda, #!$%@? na wszystkie drobne gówna, nie ma bata trzeba przeć naprzód i kombinować. Nie dawać się tej dziwce.
#przegryw #wygryw jedno i to samo. Wszyscy jesteśmy zależni od natury.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Komentarz usunięty przez autora
idz do lekarza bo z depresja nie ma zartow
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@bellazi Ty tak na serio? Radzisz mu zrobić dziecko, żeby zapełnić pustkę emocjonalną? ( ಠ_ಠ)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Rób jakieś szkolenia, kursy, spróbuj czegoś nowego
@AnonimoweMirkoWyznania: jeżeli się o takie rzeczy martwisz, toś mitoman i nigdy w życiu bogaty nie był