#olx #januszebiznesu #gimbaza siema mirki, przelałem gościowi pieniądze za grę i do dziś nie dostałem przesyłki, wygląda na to, że usunął również konto na OLX więc nie mam z nim kontaktu. Udało mi się go znaleźć na fb i ta dziewczynę na której konto przelewałem pieniądze - żadne się nie odezwało. Jakieś pomysły jak przede wszystkim dać lekcje oszutowi i przy okazji odzyskać te 30 polskich złotych? ( ͡°͜ʖ͡°) w komentarzu więcej screenów.
@Amerykanski-Naukowiec: Ja jakoś przelewam i dostaje paczki. Tak samo mi ludzie przelewają i wysyłam zawsze. Ostatnio wysłałem paczkę za pobraniem, po 3 dniach sprawdzam co z paczką, jest informacja o awizo. Z osobą zero kontaktu. Finalnie paczka wróciła do mnie po 3 tygodniach, a ja musiałem pokryć koszty wysyłek, niby 30zł tylko, ale od tego momentu nie wysyłam już za pobraniem. Także zawsze jest jakieś ryzyko.
@rudy9210: idź na bagiety i nie odpuszczaj. Ja tak gościa dojechałem na 1200 zł. Gra kosztowała 50 zł, a sprawa trwała rok. Bagiety chciały żebym mu darował...Jak coś to pytaj( ͡°͜ʖ͡°)
@rudy9210: Kwestia uczciwości, akurat ten trafił się nieuczciwy. Ja często wysyłam za pobraniem, koszt takiej wysyłki 13.60 zł z odbiorem na poczcie lub 15.50 zł z jedną próbą doręczenia pod wskazany adres, niektórzy kupcy robią przelewy żeby zaoszczędzić na przesyłce o połowę taniej ale trzeba pamiętać, że tylko zwykły priorytetowy idzie trochę wolniej nie wspominając już zwykłym ekonomicznym.
albo sam nasraj i wyślij
Komentarz usunięty przez moderatora
@radi123: @Pio23: głos rozsądku, dzięki!