Aktywne Wpisy

maikeleleq +381
Miałem się pochwalić wczoraj ale no zapomniałem, więc robię to dzisiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiadomo że nie jest to #programista15k ale no 5k brutto już jakoś tam cieszy, tym bardziej że lubię swoją pracę mimo że czasami jest serio ciężko #pracbaza #chwalesie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
jmuhha +58
Marcowy poranek, wracasz z rezurekcji okadzony kadzidłem, wchodzisz do domu i widzisz jak twoja żona lekarka przecina spód do wielkanocnej majonezowej babki. Oboje jesteście dla siebie pierwszymi. Ufacie sobie i czujecie się dla siebie stworzeni. W tle czuć unoszący się zapach gotowanej białej kiełbasy a z głośników kina domowego wybrzmiewa ciche Alleluja.
Za godzinę będą tu już goście, a podczas śniadania powiecie im, że wasza dwójka za 6 miesięcy będzie już trójką.
Za godzinę będą tu już goście, a podczas śniadania powiecie im, że wasza dwójka za 6 miesięcy będzie już trójką.
źródło: 16c31cbacce4e06881ab702462eb23ae6fea6d10c3b90030cbc75030b4c1b93f
Pobierz

orientuje się czy da radę podmienić procesor I5-2410M na I7-3540M. TDP się zgadza. Gniazdo chyba też (chociaż jest niejasność bo wszędzie pisze, że wejdzie pod rPGA 988B a na #intel - nie ( ಠ_ಠ). Nie wiem też czy płyta główna (od #samsung RF-711) da radę
źródło: comment_JwtScSHeDarBqRPQR7SGfq7yYe0prdmT.jpg
PobierzWzrost wydajności w
Laptop do pracy w domu (programy projektowe + 2 monitory podłączone jednocześnie). Luźniej -
Płyta główna w laptopie: Intel HM65
Procesory montowane w tym modelu:
Intel® Core™ i3 CPU 2310M (2.10 GHz, 3MB)
Intel® Core™ i5 CPU 2410M (2.30 GHz, 3MB)
Intel® Core™ i5 CPU 2520M (2.50 GHz, 3MB)
Intel® Core™ i7 CPU 2630QM (2.00 GHz, 4MB)
Intel® Core™ i7 CPU 2720QM (2.20 GHz, 6MB)
Kompatybilne procesory
A wspominałeś wyżej o wymianie zasilacza (2720QM ma 45W TDP - 10W więcej niż obecny). Teraz obecnie mam zasilacz 90W (4,74A 19V). Do tego modelu nie mogę znaleźć nic większego więc może to oznaczać tyle, że obecny zasilacz da radę?
@EaglePoland1: to zapytaj się tych co sprzedają te laptopy o modele seryjne tych zasilaczy. Chodzi o konkretnie ten model laptopa co masz tylko że z mocniejszym prockiem. Jeżeli nie ma to najprawdopodobniej nie było innych. Jak Support tak ładnie Ci odpisał od samsunga to zapytaj się jeszcze o zasilacz