Wpis z mikrobloga

@Arogancky:
google podpowiadają że pan Ogłaza tym dowodzi, jeszcze weselej. Doświadczenia z 2013/2014r nakazują uciekać od 90% pośredników.
Ewentualnie pokonaj ich/jego własną bronią, poproś jakiegoś znajomego żeby umówił się na oglądanie i dostaniesz namiary na dane lokum.
  • Odpowiedz
@Arogancky A proszę cię. Ja działam na rynku pierwotnym i jak przeglądam portale ogłoszeniowe to mi się słabo robi.

Deweloper jeszcze działki nie ogrodzil żeby koparki wprowadzić a tam już oferty - mieszkanie gotowe, oddane, wprowadź się jeszcze dzisiaj.
Albo lepiej mam klienta wysyłam mu ofertę a ten mi mówi że ma ktoś taniej. Wysyła mi linka faktycznie 30 k taniej niż u dewelopera. Klient dzwoni do nich i się okazuje że
  • Odpowiedz
@Arogancky musisz mi najpierw powiedzieć czego szukasz, w jakiej okolicy i jakim budżetem dysponujesz. W zasadzie to zawsze wypełniam sobie taką kartę na której mam kilkanaście pytań żeby możliwie jak najbardziej doprecyzować oferty do klienta. Ciężko jest mi rzucić coś z kapelusza bo co ci po kawalerce w centrum czy apartamencie na grunwaldzie jak ty szukasz 3 pokoi w siechnicach :-).
  • Odpowiedz