Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Była laska z którą spotykałem się przez miesiąc zerwała ze mną w listopadzie. Jakoś na początku roku nagle dostałem od niej strzałkę którą olałem. Parę tygodni temu widziała mnie na mieście i jej koleżanka nagle tego samego dnia wieczorem wysłała mi parę filmików z nią na drugim planie (totalnie nie znam jej koleżanki). Sytuacja powtórzyła się dziś, gdy w piątek zauważyłem ją na ulicy, dostałem strzałkę na którą odpisałem "co tam", dostałem zwrotkę "to było niechcący!"

Co myślicie o tej sytuacji, próbować coś czy odpuścić sytuację? Ciekaw jestem waszych doświadczeń w podobnych dziwnych akcjach na "podchody".

#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #feels

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

co to znaczy: dostałem strzałkę??

@klinQQ: Podludzie na gdzieś początku lat 2000 tak robili. Zawsze oddzwaniałem później, żeby zapytać, czy coś się stało, a oni, że nic tylko "strzałki puszczają".
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Powroty bywają fajne jak nie masz innych opcji teraz. Nie musisz przechodzić kolejnych kroków a przejsc od razu do konkrtów. Najlepiej bezuczuciowo do tego podejść bo i tak nic z tego raczej nie będzie.
  • Odpowiedz