Wpis z mikrobloga

• 279
Od kilku dni walczyłem o skradzione konto ze steam, cały czas wymyślali coraz to nowsze metody żeby zweryfikować że ja byłem właścicielem tego konta, po otrzymaniu wiadomości żeby podać im klucz pierwszej gry jaką była na koncie(czyli counter strike Source dodane z 13lat temu) miarka się przebrała, dopiero jak się trochę unioslem, to nagle udało im się pomóc ( ͡º ͜ʖ͡º)
K4rpik - Od kilku dni walczyłem o skradzione konto ze steam, cały czas wymyślali cora...

źródło: comment_4Vq3Aq9D2AIO88QSvsfbfmGqoLdkaEzt.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@Sinti do szkoły już niestety nie jest dane mi chodzić ( ͡° ʖ̯ ͡°) aczkolwiek wrócił by człowiek chętnie tak na miesiąc do tej bandy debili których miał w klasie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 4
@K4rpik mój kumpel tak miał, nie chcieli mu go zdjąć XD
Ja bym nie mógł mieć na koncie komunikatu o VAC, jestem zbyt dużym perfekcjonistą.
  • Odpowiedz
@K4rpik: jak chcialem zlozyc skarge na pracownika blizzarda to kazali mi wyslac list z kopia dowodu osobistego do francji xD wymyslaja zawsze cos zebys dal sobie spokoj
  • Odpowiedz
@K4rpik: wymień o co pytali wcześniej, bo aż jestem ciekawy

Btw: logowanie przez mobile wyłączone? Ja na moim fejk (pustym) koncie miałem udane logowanie, ale dodatkowe uwierzytelnianie go zablokowało. Login i hasło miałem tam takie samo jak na gownoportalach, po których się rejestruje i ktoś z jakiegoś wycieku musiał próbować na steam
  • Odpowiedz
@K4rpik A mnie zawsze zastanawia w jaki sposób komuś ktoś konto przejmuje.
Bo pewnie kliknąłeś w coś gdzieś, w jakiś scam a teraz płaczesz nad przejętym kontem.
  • Odpowiedz
@Lukowski: nie, to było kiedyś moje konto, oddałem je chrześniakowi, ale gimbolek nie pojmuje pewnych rzeczy i pewnie ma lapka #!$%@? wirusami stąd takie cyrki, spokojnie ja potrafię zadbać o czystość mojego systemu i nie płaczę ( ͡° ͜ʖ ͡°) wystarczy że ma na lapku keyloggera czy inne gówno i się konta pozbył
  • Odpowiedz
@dzek: na początku pytali o pierwszego maila użytego podczas zakładania konta, później cdkey pierwszej gry jaką dodałem do konta, później listę wszystkich adresów mailowych używanych na tym koncie.
  • Odpowiedz
@K4rpik: o to jak moja zabawa z Amazonem. Jak ostatecznie po 2 tygodniach durnej zabawy wysłałem im info że są #!$%@? imbecylami i szczerze że mnie to już #!$%@? czy mi dany produkt pozwolą kupić czy nie - cyk pół dnia i konto odblokowane. A wcześniej na odpowiedź czekałem 2 dni. Magia po prostu.
  • Odpowiedz
  • 0
@K4rpik Z nimi trzeba krótko, sporo razy męczyłem się z supportem steam bo handlowalem kontami i zawsze jakiś dzban straci dostęp i pisze żeby mu pomóc odzyskać konto. Wystarczy napisać że pierwszy email to xxx@xxx.com i nie masz do niego dostępu i więcej informacji nie pamiętasz to oddadzą ci po pierwszej wiadomość.
  • Odpowiedz