Wpis z mikrobloga

@Crissu: Dobra, policzyłem XD Zakładając 10-minutowy blok reklamowy na godzinę (dopuszczalny jest 12' i pewnie tyle jest), wyszło mi 421k dziennie z samego BB dla tvn7 w zwykłym dniu, takim jak na tym cenniku, co wrzuciłem (bo piątki nie mają BB nocą, a weekendy mają wydania specjalne). Do tego dochodzi jeszcze wydanie w tvn w niedziele, w którym koszt 30' spotu to 34/42k (+763k).
@TrolZZakontkuInternetu: też zawołam, bo zainteresowany XD
@Kotwpizamie: Oo. Komuś się nudzi po nocach albo nie dało spać spokojnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daleko nie byłem aczkolwiek tak jak pisałeś BB dostaje *tylko* jakąś część z tego... Co nie zmienia faktu, że plują na te SMS`y a sam program na takim MTV miałby o wiele razy większy potencjał. ¯\_(ツ)_/¯
To całe info. po prostu google?
@Crissu: no to jest wszystko z cennika grupy tvn. Smsy są bardziej żeby związać widza z programem, przywiązując się do uczestnika, zwiększa się szansa, że będzie dłużej oglądał. Dzisiaj były też jakieś przecieki, że w głosowaniu, kto ma odpaść - Maciek/Natalia, było tylko ~800 smsów wysłanych, to nawet nie jest na nagrodę 5k w losowaniu XD