Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co jest takiego fajnego w posiadaniu dziewczyny incele? Przecież trzeba z nią non stop łazić i spędzać czas razem, słuchać gadania. Nie ma miejsca na jakieś odcięcie się, granie w gierki, picie browarków do późna czy spokojnego spędzania czasu samemu. Jeśli jesteście przegrywami introwertykami TO NIE JEST DLA WAS. Już nie mówiąc o tym, że na pewnym etapie mieszka się ze sobą, niektórzy mają dzieci, itd. Ja to lubię
Co jest takiego fajnego w posiadaniu dziewczyny incele? Przecież trzeba z nią non stop łazić i spędzać czas razem, słuchać gadania. Nie ma miejsca na jakieś odcięcie się, granie w gierki, picie browarków do późna czy spokojnego spędzania czasu samemu. Jeśli jesteście przegrywami introwertykami TO NIE JEST DLA WAS. Już nie mówiąc o tym, że na pewnym etapie mieszka się ze sobą, niektórzy mają dzieci, itd. Ja to lubię
uzasadnienia proszę podać w komentarzu
czy jesteś za karą śmierci?
- tak 69.0% (60)
- nie 31.0% (27)
25 letni utalentowany producent muzyki #hardtrance zginął w wypadku samochodowym na niemieckiej autostradzie A1 prowadzącej w kierunku Hamburga.
Do dziś pamiętam szok, jaki wywołała we mnie ta tragiczna wiadomość. Chociaż nie znałem go osobiście, to śledziłem jego twórczość już od kilku lat. Danny V (bo pod takim pseudonimem tworzył swoje pierwsze kawałki) powoli wspinał się po szczeblach muzycznej kariery. Jego talent doceniła znana wszystkim miłośnikom gatunku #trance wytwórnia Black Hole Recordings, wypuszczając pod swoim szyldem utwór "Andromeda". Na kilka miesięcy przed śmiercią Daniel dołączył również do holenderskiej wytwórni Hyper Reality Records, gdzie jego produkcje cieszyły się szerokim uznaniem wśród odbiorców, jak i innych bardziej doświadczonych twórców.
Kilka dni po tragicznej śmierci Daniela, niejaki Wavepuntcher uczcił jego pamięć prezentując seta z najbardziej znanymi utworami niezwykle utalentowanego Polaka.
Chociaż minął już rok od tych tragicznych wydarzeń, nadal nie potrafię pogodzić się z tak wielką stratą. Tamtego dnia #hardtrance stracił jeden z największych talentów w historii. Łącząc się w bólu i smutku z najbliższymi Daniela, chciałem uczcić jego pamięć, prezentując wam wyżej wspomniany set Wavepuntcher'a.
Spoczywaj w pokoju Daniel.
#trance #hardtrance #inmemoriam #muzykaelektroniczna