Aktywne Wpisy

Njal +66
Nie powinno być żadnych świec hanukowych, żadnych krzyży ani jakichkolwiek innych symboli czy obrzędów religijnych na terenie parlamentu i tyle w temacie.
#sejm #polityka #konfederacja #religia
#sejm #polityka #konfederacja #religia

N-Avoie +31
Właśnie wróciłem ze spotkania z Mirabelką @Ytarka, nie mogę dojść do siebie...
Otóż zaprosiłem ją na pizze, spotkaliśmy się na rynku, ale już na wstępie zaproponowała zamiast pizzerii taką lepszą restauracje, argumentując że jest w pozytywnym szoku gdy mnie zobaczyła - że wyglądam lepiej niż na zdjęciach, a zawsze jest przeciwnie, że dobrze mi z oczu patrzy itp i uznała że nie będziemy jeść byle pizzy, tylko ONA MNIE ZAPRASZA na
Otóż zaprosiłem ją na pizze, spotkaliśmy się na rynku, ale już na wstępie zaproponowała zamiast pizzerii taką lepszą restauracje, argumentując że jest w pozytywnym szoku gdy mnie zobaczyła - że wyglądam lepiej niż na zdjęciach, a zawsze jest przeciwnie, że dobrze mi z oczu patrzy itp i uznała że nie będziemy jeść byle pizzy, tylko ONA MNIE ZAPRASZA na

Formacja 4 1 2 1 2 (2). Mam druzyne 100 zgrania, kazdy zawodnik 10. Na spd mam kondogbie i do zmiany demirbaya, ktory w skladzie pokazuje mi tylko 3 zgrania i przy okazji obniza dwom innym graczom zgranie do 7. Jak to jest jesli wpuszcze go dopiero w meczu? I jak jest np ze zmiana formacji w trakcie meczu? Np z 41212(2) na waski odpowiednik? Na papierze przed meczem skrzydlowi traca duzo zgrania na sp. A jak to wyglada w meczu?
#fut
Na ławce wszyscy mają 5 zgrania, i po wejściu na boisko, nie mają wpływu na zgranie reszty zespolu
Ale tak, style nie od pozycji uzależnia, a od braków na danej karcie
@bart0sz
To czy nie potrzebny to inny temat.