Aktywne Wpisy
WypadlemZKajaka +382
Ile macie sytuacji w roku, gdzie prowadzicie samochód mają 1.5 promila alkoholu we krwi, że tak bardzo boicie się konfiskaty?
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
MishMashStudio666 +859
Na specjalne życzenie pewnego przesympatycznego Mireczka popełniłem o to taki pierścionek. Wytyczne były takie by kamień był niebieski i wpadający w zieleń (upolowałem szafir), towarzystwo diamentów (umieściłem) oraz dość filigranowa konstrukcja. Zadanie tość trudne bo kamień dość głęboki i trzeba go osadzić wysoko by swoim szlifowanym spodem nie wbijał się w palec wybranki😉
Życzę wszystkim miłego dnia i pysznej kawusi
#rozowepaski
#niebieskiepaski
#zareczyny
#jubilerstwo
#pierscionek
#mishmashstudio666
Życzę wszystkim miłego dnia i pysznej kawusi
#rozowepaski
#niebieskiepaski
#zareczyny
#jubilerstwo
#pierscionek
#mishmashstudio666
Nie powiem gdzie od lat mam wykupiony hosting, bo się wstydzę. Rok temu nie zdążyłem się przenieść, zapłaciłem za to worek monet i jakoś przecierpiałem. No ale w tym roku już nie odpuszczę i zmieniam dostawcę. Wstępnie wybrałem @MyDevil lub OVH. Diabeł miał jeszcze 2 tyg. temu fajną promocję, ale oczywiście już się skończyła ( ͡° ʖ̯ ͡°) i teraz OVH wychodzi trochę taniej. No i nie wiem co wybrać. Nie mam dużych wymagań - podpinam 3-5 domen, ok. 30 kont pocztowych, 3 kilkunastomegabajtowe bazy, wykorzystuję teraz ok. 36GB przestrzeni.
Który hosting lepszy?
jakbyś chciał kod daj znać
może nie są najtańsi ale za to wszystko działa stabilnie a support mają fajny
w razie co też moge ci podać refa na -20%
ewentualnie poczekaj, MyDevil wrzuca regularnie promocje
Refkod na -20%: Q6AHK03OZO ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój obecny "hosting" ma co prawda same takie opinie ( ͡° ͜ʖ ͡°) i to całkowicie zasłużenie no i
A potem idź do diabła ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
domeny mam z ovh, miałem kiedyś pytanie techniczne do konsultantów w ovh, porozmawiałem chwile przez telefon, konsultant nie mógł potwierdzić informacji i obiecał oddzwonić następnego dnia, nie oddzwonił, a to było w 2015 r.
Od siebie polecam MyDevil lub dHosting - oba sprawdzone i zaufane, oba trochę w innym modelu rozliczeniowym. Dodatkowo zepnij sobie to na DNS cloudflare (w darmowym pakiecie) - odciążysz zapytania przez CDN do swojego hostingu.
Aby było jasne, w centrach danych OVH siedzą ich własne składaki.
To już 10x razy bardziej wolę entry level serwerów jakimi są supermicro.
Choć w tym wypadku po bandzie jedzie hołmpl, którego overselling jest znany, a żyłuje te supermicro ile fabryka dała.
Nie wiem czego wszyscy psioczą na hołmpl, az czy nazwa, gdy ovh jest kilkudziesięciokrotnie większym molochem od wszystkich