Aktywne Wpisy
Shultzss +13
Ktos ma pomysl co to moglo byc? Poruszalo soe dosc szybko i po 5 min jiz nie bylo nic widac
#kosmos #ufo #elonmusk #kosmogadka #niebo
#kosmos #ufo #elonmusk #kosmogadka #niebo
panthererose +4
Dzisiaj byłam pierwszy dzień w nowej pracy, oczywiście dzień zapoznawczy nie tylko z obowiązkami, ale również z współpracownikami. Wdałam się w rozmowę z dziewczyną starszą ode mnie o 2 lata na temat związków i ogólnie relacji. Powiedziała mi, że zerwali z chłopakiem w kwietniu po 5 latach związku i wspólnego mieszkania u niego. Chciałam wyjść na empatyczną, dlatego zapytałam się jak daje sobie radę i czy jakoś udało jej się zapomnieć. Dziewczyna
Dzisiaj rozpocząłem inicjatywę wychodzenia z przegrywu. Jest też pora obiadowa, a ja jestem głodny i chciałbym zjeść na mieście. Z tej okazji pomyślałem, żeby zaproponować wspólne wyjście mojej współlokatorce (nie tej, w której się #!$%@?ę). Nie znamy się jeszcze za dobrze, więc obawiam się, że nie będzie o czym rozmawiać.
No i tutaj moje pytanie: Czy jak umawiacie się z kimś na spotkanie, to zawsze macie "pretekst", albo przygotowane tematy, o których chcielibyście porozmawiać z tą osobą? Czy może idziecie na luźno i gadacie o żarciu, o pogodzie, i o dupie marynie (ja tak chyba nie mogę, bo męczy mnie bezsens takiego paplania)?
Pójście z kimś na spotkanie to dla mnie ogromne wyzwanie. Nie chciałbym się poddać, ale jak zacząłem myśleć, to próbuję się przekonać, że mogę również pójść sam. Przynajmniej nie zrobię z siebie błazna i nie zrażę kolejnej osoby.
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #fobiaspoleczna #pytanie
To chyba nic fajnego przebywać z taką spiętą osobą, wiec jeszcze bardziej się boję, że wyjdzie dziwnie
Komentarz usunięty przez autora