Aktywne Wpisy
abc-def +14
Chłop 22 lata i 4 miesiące dowiedział się przed chwilą, że baba nie sika tą samą dziurką w której się wkłada siuraka. Never began dla chlopa.
#przegryw
#przegryw

opad +2
Zabawne, jak zmieniła się tu dyskusja i nastawienie, porównując do tego, jak wyglądała w pierwszych tygodniach po tym jak Rosjanie uderzyli na Kijów, a z tym co mamy tutaj teraz. Pamiętam tę histerię, za jakikolwiek pojedyńczy wpis niesprzyjający Ukrainie miałeś zapewniony lincz i oskarżenie bycia onucą, nawet moderacja dawała za to bany, "śmiszne" obrazki z małpą czy gąbką były na cenzurowanym, podobnie wspominanie o Wołyniu czy UPA. Zeleński jako "GIGA CZAD" zbierał

Od jakiegoś czasu kiedy słucham muzyki telefon sam wycisza mi dźwięk, gdy podgłaśniam chwilami walczy ze mną wyciszając się jeszcze zacieklej. Dochodzi to tego, że nie działa mi też przycisk blokady ekranu. Sytuacja występuje co jakiś czas od około dwóch tygodni. Ktoś z was miał już taki problem, albo wie jak temu zaradzić?
Xiaomi Redmi Note 4 4/64
#xiaomi
Podejrzewam, że to może być coś związanego z aktualizacją ale nie mogę znaleźć nikogo z podobnym problemem