Aktywne Wpisy
MIREKFAJFUS +230
Tak wygląda kobieta 10/10 wykopki, przełknijcie ten #swobodapill i przestańcie copeoweać że istnieje ktoś ładniejszy, szczególnie jakiś niemiecki plastuś nikola kutanis
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
olo1917 +438
Niech mi ktoś pokaże inne media, które znalazly / nagłośniły więcej afer niż TVN i Gazeta Wyborcza.
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
1. Dlaczego koloniści nie łączą mi się w pary? Od początku gry mam jedną parę, którą ustanowiłem jeszcze przy tworzeniu postaci. Poza nią nie ma żadnych par, a kolonia ma już 7 lat. Na początku myślałem, że winą są inne rasy kolonistów, ale na moim poprzednim save normalnie robili międzyrasowe związki. Poza tym złapałem po ataku 5 ludzi tej samej rasy, każdego zrekrutowałem do siebie i oni też się nie łączą ( ͡° ʖ̯ ͡°) Myślałem, że zbyt mało czasu spędzają razem, to dodałem jedną godzinę rozrywki więcej. Ale też nic nie dało
2. Mam 19 kolonistów. Od jakiegoś czasu nie mam żadnych eventów. Ani nikt mnie nie atakuje, ani nie ma uchodźców. O co chodzi? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak miałem mniej kolonistów to ciągle ktoś napadał. Chcę zwiększyć liczbę kolonistów ale nie mogę bo:
a) Mam tylko jedną parę. Mieli jedno dziecko, drugie w drodze, ale wolno to idzie
b) nie ma uchodźców
c)nikt mnie nie atakuje
Klasyczna Kasandra - Rough
Może być pomoc w postaci modów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Właśnie urodziła mi się kolonistka i mnie zaatakowali ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora