Aktywne Wpisy
selenita66 +192
Siedzę na kanapie, słucham #depechemode i piję whiskey. Niby nic nadzwyczajnego. Ale dla mnie to wyjątkowa chwila, bo dziś wprowadziłem się do swojego mieszkania - pierwszego, które naprawdę jest moje (bez wypominania hipoteki, proszę!).
Po ponad roku własnoręcznego wykańczania niemal wszystkiego - tak to jest, kiedy ma się zbyt duże plany i zbyt mało czasu. Jasne, jeszcze dużo jest do zrobienia. Ale dziś jest pierwsza noc, którą tu spędzę. Dziś skończyłem przewozić
Po ponad roku własnoręcznego wykańczania niemal wszystkiego - tak to jest, kiedy ma się zbyt duże plany i zbyt mało czasu. Jasne, jeszcze dużo jest do zrobienia. Ale dziś jest pierwsza noc, którą tu spędzę. Dziś skończyłem przewozić
Cukrzyk2000 +21
W sumie taka głupia historia, którą chciałem się podzielić. Wychowywałem się w rodzinie, którą mógłbym nazwać niższą klasą średnią. Niczego nam nie brakowało, mieliśmy jedzenie i ubrania i ciepły dom, ale bez jakichś luksusów. Tata był bardzo oszczędnym człowiekiem.
Jak byłem nastolatkiem to chciałem sprawiać sobie przyjemności i jak trafiła się okazja to sobie dorabiałem u cioci gdzie za sprzątanie dostawałem małe pieniążki. Zawsze chodziłem w ciuchach z lumpeksu, które uwielbiam, ale
Jak byłem nastolatkiem to chciałem sprawiać sobie przyjemności i jak trafiła się okazja to sobie dorabiałem u cioci gdzie za sprzątanie dostawałem małe pieniążki. Zawsze chodziłem w ciuchach z lumpeksu, które uwielbiam, ale
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link