#programowanie #prestashop #sklepyinternetowe #pytanie #pytaniedoeksperta Cześć, Jako, że sam nie mam czasu szukałem na popularnej stronie firmy, która zajęłaby się wystawianiem ofert w moim sklepie. Ja podsyłam aukcje dystrybutora (za jego zgodą możemy wszystko skopiować) a firma mi to po prosta wystawia w sklepie. Dostawałem różne oferty, przeraziłem się kwoty 8 zł brutto, podejrzanie mało, teraz mi ktoś wystawia za około 40 zł brutto i zastanawiam się czy to nie jest za dużo. Kopiuj wklej + jedna mała grafika, która często się powtarza w wystawionych przedmiotach. Ile taka usługa jest warta?
I co, można? Można. Psy mogą zrobić poszukiwania na wielką skalę, w tym używanie technologii? Mogą, ale nie dla zagubionej, przemarźniętej 14-latki to, tylko z powodu innego psa. Państwo w państwie.
Cześć,
Jako, że sam nie mam czasu szukałem na popularnej stronie firmy, która zajęłaby się wystawianiem ofert w moim sklepie.
Ja podsyłam aukcje dystrybutora (za jego zgodą możemy wszystko skopiować) a firma mi to po prosta wystawia w sklepie.
Dostawałem różne oferty, przeraziłem się kwoty 8 zł brutto, podejrzanie mało, teraz mi ktoś wystawia za około 40 zł brutto i zastanawiam się czy to nie jest za dużo.
Kopiuj wklej + jedna mała grafika, która często się powtarza w wystawionych przedmiotach.
Ile taka usługa jest warta?
Komentarz usunięty przez autora