Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Od kilku lat jest w Play i czuję się robiony w bambuko bo nie dość, że zasięg to tragedia to jeszcze nie dostaje nic w gratisie oprócz 10GB gratis raz albo dwa razy w roku.

Na telefon wydaje 25zl/msc = no limit rozmowy, SMS i 10GB internetu. (Oferta na kartę)

Szukałem jakiś spoko ofert ale tyle się narobiło operatów, że trudno ogarnąć.
Czy znajdę coś lepszego na kartę za max 30zl miesięcznie? Interesują mnie rozmowy i smsy no limit oraz jak najwięcej neta + dobry zasięg.
#play #orange #plus #prepaid
  • 12
  • 0
@kt13: tak narzekam i pytam czy jest jakaś sieć co daje więcej w tych pieniądzach. A ile Twoim zdaniem powinienem płacić za kartę bez telefonu żeby być zadowolonym ?
  • 0
@kt13: co ty wypisujesz za kocopoly nie mając żadnego pojęcia jak już typowy Mati wyżej przedstawił mi lepszą ofertę niż mam.
Mykaj różowy do kuchni
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@MisiuMisiu: Z tym dobrym zasięgiem to niestety ale musisz sprawdzić sam. W Orange jest też możliwość włączenia tego pakietu jako cykliczny, dzięki czemu, niewykorzystany internet się kumuluje i nie trzeba pamiętać o jego włączaniu. Dodatkowo polecam włączenie skarbonki, czyli bonusowego zwrotu przy doładowaniu. Dla nowych jest to 5%. Ale trzeba uzbierać ci najmniej 5żł. Niby niewiele, ale zawsze to jakiś tam zwrot. Istnieje też możliwość przedłużenia za darmo konta na rok.