Od kilku lat jest w Play i czuję się robiony w bambuko bo nie dość, że zasięg to tragedia to jeszcze nie dostaje nic w gratisie oprócz 10GB gratis raz albo dwa razy w roku.
Na telefon wydaje 25zl/msc = no limit rozmowy, SMS i 10GB internetu. (Oferta na kartę)
Szukałem jakiś spoko ofert ale tyle się narobiło operatów, że trudno ogarnąć. Czy znajdę coś lepszego na kartę za max 30zl miesięcznie? Interesują mnie rozmowy i smsy no limit oraz jak najwięcej neta + dobry zasięg. #play #orange #plus #prepaid
@MisiuMisiu serio płacisz 25zl/msc i narzekasz na ofertę... Chyba nie znam sieci co za darmo internety rozdaje. Może nju mobile jest bardziej konkurencyjne
@kt13: tak narzekam i pytam czy jest jakaś sieć co daje więcej w tych pieniądzach. A ile Twoim zdaniem powinienem płacić za kartę bez telefonu żeby być zadowolonym ?
@MisiuMisiu: ja mam rozmowy i SMS za darmo w Orange + net(nie pamiętam ile chyba 10 czy 18 na start) a z każdym odnowieniem dają 1Gb więcej. I teraz mi się uzbierało jakieś 460Gb niewykorzystane.(edit: pakiet za 25zł)
@MisiuMisiu: Dodatkowo teraz Orange dodaje 5GB przy doładowaniu przez stronę doładowania.orange.pl. Ten dodatkowy pakiet jest ważny w zależności od kwoty doładowania.
@MisiuMisiu: Z tym dobrym zasięgiem to niestety ale musisz sprawdzić sam. W Orange jest też możliwość włączenia tego pakietu jako cykliczny, dzięki czemu, niewykorzystany internet się kumuluje i nie trzeba pamiętać o jego włączaniu. Dodatkowo polecam włączenie skarbonki, czyli bonusowego zwrotu przy doładowaniu. Dla nowych jest to 5%. Ale trzeba uzbierać ci najmniej 5żł. Niby niewiele, ale zawsze to jakiś tam zwrot. Istnieje też możliwość przedłużenia za darmo konta na rok.
Na telefon wydaje 25zl/msc = no limit rozmowy, SMS i 10GB internetu. (Oferta na kartę)
Szukałem jakiś spoko ofert ale tyle się narobiło operatów, że trudno ogarnąć.
Czy znajdę coś lepszego na kartę za max 30zl miesięcznie? Interesują mnie rozmowy i smsy no limit oraz jak najwięcej neta + dobry zasięg.
#play #orange #plus #prepaid
Mykaj różowy do kuchni